Hocam gelsin konuşuruzAlıp kâr etmek isteyen bana 1k’ya bıraksın![]()
sepette kalıyor ödeme yöntemini değiştir diyor değiştiriyorsun almış oluyorsun ürünü merak etme.Ben aldım ama yanlış ödeme seçmiş olabilim, o zaman ne olabilir?
Biliyorumda emin olmak istedim.sepette kalıyor ödeme yöntemini değiştir diyor değiştiriyorsun almış oluyorsun ürünü merak etme.
dünde cips konusunda aynısını yaşadım ondan biliyorum.Alamadığıma üzüldüm tühBiliyorumda emin olmak istedim.
Hediye çeki de vardı 220TL ye gelmiş oldu.ödemeye yöntemini değiştirin hocam![]()
Aynen hocam ek olarak çok tuşlu mouse sevmemDurduk yere fare aldık ihyiyacımda yoktu sırf indirim diye![]()
Tuşuna felan bakmadım sadece indirim miktarınaAynen hocam ek olarak çok tuşlu mouse sevmem![]()
laaan yetişemedimSteelSeries Aerox 9 Kablosuz Gaming Mouse - Ultra Hafif MMO/MOBA - 89 g - 18 Programlanabilir Buton - USB-C - Bluetooth/2.4GHz - 18000CPI - IP54 Suya Dayanıklı - PC/Mac, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
SteelSeries Aerox 9 Kablosuz Gaming Mouse - Ultra Hafif MMO/MOBA - 89 g - 18 Programlanabilir Buton - USB-C - Bluetooth/2.4GHz - 18000CPI - IP54 Suya Dayanıklı - PC/Mac, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Kesinlikle şuan klavye kolluyorum ona ihtiyacım varBeyler gene manyak bir indirim yapabilirler takip edin. SteelSeries ürünülerini çok ucuza verdiler.