BattleField 1 alınır mı

ArdaCoşar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
196
almayı planlıyorumda hazır güzel bi indirimde 70 tl ye düşmüş 270 tl gibi bir fiyattan güzel oyun mu değer mi hikayesi güzel mi multiplayer sarıyormu tavsiyenize açığım

Not: FPS oyunlarını severim PUBG ve ya CSGO gibi

5 alsan daha zevkli ama 1'in atmosferi iyidir.

Hikayesi güzel.

almayı planlıyorumda hazır güzel bi indirimde 70 TL ye düşmüş 270 TL gibi bir fiyattan güzel oyun mu değer mi hikayesi güzel mi multiplayer sarıyormu tavsiyenize açığım

2 aylık gamepass al o paraya ordada vardiye hatırlıyorum bf1

almayı planlıyorumda hazır güzel bi indirimde 70 TL ye düşmüş 270 TL gibi bir fiyattan güzel oyun mu değer mi hikayesi güzel mi multiplayer sarıyormu tavsiyenize açığım

Zamanında 30 40 TL den almıştım hepsini bf 1 güzel oyun alınır.

Alınır mpsi hala aktif. hikaye modu da güzel. oyunun kendisinin türkçe altyazı ile gelmesi ekstra bir artı. atmosfer ve savaş hissiyatı çok iyi.

dostum 2 ay sonra elimden gidecek oyun için niye para veriyim
sonra devam ettirirsin, aylık 30 tl bu oyunlar için hiç bir şey. ya da bedava discord nitro bul bi yerden orda 2 aylık gamepass hediye ediyo onu al sonra 2 ay daha alırsın 4 ay sana.

Bence BF1 BFV’den daha iyi bir oyun. BF:V oynamayı defalarca denedim yok sarmıyor. Döndüm BF:1 oynadım.

BF5 alınmaz 1 kat kat daha iyi

2 aylık gamepass al o paraya ordada vardiye hatırlıyorum bf1
Gerçekten çok haklısın. 1haftada bitireceğim Sniper Elite 5 için 550TL vermektense gamepass ile 30TL de harcarım mis.

Geri