iPhone 11 2022 Yılında hala alınır mı?

Aron

80+
Reaksiyon skoru
96
13 bine sıfır iPhone 11 almayı düşünüyorum. Sizce artık alınması saçma mı olur yoksa hala alınabilir bir telefon mu ?

13 bine sıfır iPhone 11 almayı düşünüyorum. Sizce artık alınması saçma mı olur yoksa hala alınabilir bir telefon mu ?
imkanın varsa yurt dışı 11 pro al

Ben kullandım 720p+ ve lcd panele sahip olduğu için 12'ye geçtim.

Yıl neredeyse 2023 olmuş hâlâ lcd ekran için 13 bin tl veren varsa aklından şüphe duyarım :kekw:

Iphone 11 fiyatı olsun, ekranı olsun, donanım olsun rezalet bir telefon
Donanım olarak rezalet mi? İşlemcisi hala çoğu yeni çıkan telefona kada tutuyor ? Sadece ekranına laf yapabilirsin

60Hz, IPS, HD+ ekran bile almamak için yeterli sebepler sunuyor.
Ben olsam en aşağı 12 mini alırdım.

Iphone 11 fiyatı olsun, ekranı olsun, donanım olsun rezalet bir telefon
Yurt dışında 600 dolar civarına satılıyor gayet ucuz türkiye ekonomisini araya katarsan telefon rezalet değil ülke rezalet durumda ben 8 bin tl ye aldım 3 ay taksitle zamanında o kadar memnunum ki hala her oyunu pubg bile dahil 4 k oynatıyor kamerasını zaten katmıyorum işe o ayrı 15 bin olmasının sebsbi Türkiye ekonomisi:D

Bence şuan çok pahalı ama illa iPhone diyosan en f/p iphonelerden biri 11 bütçe sıkıntın yoksa güzel telefon

Yurt dışında 600 dolar civarına satılıyor gayet ucuz türkiye ekonomisini araya katarsan telefon rezalet değil ülke rezalet durumda ben 8 bin TL ye aldım 3 ay taksitle zamanında o kadar memnunum ki hala her oyunu PUBG bile dahil 4 k oynatıyor kamerasını zaten katmıyorum işe o ayrı 15 bin olmasının sebsbi Türkiye ekonomisi:D
Yurt dışında ucuz evet ama sorun ülkemizde pahalı olması. Keşke uygun olsa da herkes amiral gemisi telefonlar alsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,759
Üyeler
184,976
Son üye
biantre
Geri