bence en az 1213 bine sıfır iPhone 11 almayı düşünüyorum. Sizce artık alınması saçma mı olur yoksa hala alınabilir bir telefon mu ?
imkanın varsa yurt dışı 11 pro al13 bine sıfır iPhone 11 almayı düşünüyorum. Sizce artık alınması saçma mı olur yoksa hala alınabilir bir telefon mu ?
Ben kullandım 720p+ ve lcd panele sahip olduğu için 12'ye geçtim.13 bine sıfır iPhone 11 almayı düşünüyorum. Sizce artık alınması saçma mı olur yoksa hala alınabilir bir telefon mu ?
Donanım olarak rezalet mi? İşlemcisi hala çoğu yeni çıkan telefona kada tutuyor ? Sadece ekranına laf yapabilirsinIphone 11 fiyatı olsun, ekranı olsun, donanım olsun rezalet bir telefon
Donanım denince sadece işlemci mi geliyor aklına? Fiyatına göre genel özellikleri açısından rezil bi telefonDonanım olarak rezalet mi? İşlemcisi hala çoğu yeni çıkan telefona kada tutuyor ? Sadece ekranına laf yapabilirsin
Yurt dışında 600 dolar civarına satılıyor gayet ucuz türkiye ekonomisini araya katarsan telefon rezalet değil ülke rezalet durumda ben 8 bin tl ye aldım 3 ay taksitle zamanında o kadar memnunum ki hala her oyunu pubg bile dahil 4 k oynatıyor kamerasını zaten katmıyorum işe o ayrı 15 bin olmasının sebsbi Türkiye ekonomisiIphone 11 fiyatı olsun, ekranı olsun, donanım olsun rezalet bir telefon
Bence şuan çok pahalı ama illa iPhone diyosan en f/p iphonelerden biri 11 bütçe sıkıntın yoksa güzel telefon13 bine sıfır iPhone 11 almayı düşünüyorum. Sizce artık alınması saçma mı olur yoksa hala alınabilir bir telefon mu ?
Yurt dışında ucuz evet ama sorun ülkemizde pahalı olması. Keşke uygun olsa da herkes amiral gemisi telefonlar alsaYurt dışında 600 dolar civarına satılıyor gayet ucuz türkiye ekonomisini araya katarsan telefon rezalet değil ülke rezalet durumda ben 8 bin TL ye aldım 3 ay taksitle zamanında o kadar memnunum ki hala her oyunu PUBG bile dahil 4 k oynatıyor kamerasını zaten katmıyorum işe o ayrı 15 bin olmasının sebsbi Türkiye ekonomisi
donanım olarak?Iphone 11 fiyatı olsun, ekranı olsun, donanım olsun rezalet bir telefon