İsfendiyar
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Teşekkürler güzel bilgi
Ben 3000 mesajı 1-1.5 sene kullanıp yapmıştım. Son zamanlarda sınavım var diye aktifliği azaltmıştım ama aktif kalsan 1 senede 5000 mesaj ile Gold olursun.Rank rütbe sistemindeki mesaj sayıları bana mantıksız ve fazla geldi aralardaki mesaj aralığı falan ama tabi ki benim şahsi fikrim o
Rütbe kasmak önemli değildir eğlenceli yararlı zaman geçirmek önemli bence ve yardım etmek forumun asıl amacı o.Ben 3000 mesajı 1-1.5 sene kullanıp yapmıştım. Son zamanlarda sınavım var diye aktifliği azaltmıştım ama aktif kalsan 1 senede 5000 mesaj ile Gold olursun.
5.000'e kadar rahat da 5.000-10.000 arası bayağı açık.Rank rütbe sistemindeki mesaj sayıları bana mantıksız ve fazla geldi aralardaki mesaj aralığı falan ama tabi ki benim şahsi fikrim o
Ben de buna benzer bir şey söylemiştim de, rütbelerin arasındaki uçuk mesaj sayısı uzun vadede iyi bir şeymiş.Rank rütbe sistemindeki mesaj sayıları bana mantıksız ve fazla geldi aralardaki mesaj aralığı falan ama tabi ki benim şahsi fikrim o
Anaaa 9 mesaja bronzum wuhuForumumuzdaki rütbeleri ve gereksinimlerini merak edenlerin fazla olduğunu gördüm. Buradaki rütbelere zamanla yeni eklemeler yapılacak tabii ki.
Forumumuzdaki Rütbeler ve Gereksinimleri
80+ Bronze = 500 Mesaj
80+ Silver = 2000 Mesaj
80+ Gold = 5000 Mesaj
80+ Platinum = 10000 Mesaj
80+ Titanium = 20000 Mesaj
Önemli NOT1: Rütbeler anında gelmez, her saati 20 geçe otomatik olarak yenilenmektedir.
Önemli NOT2: Rütbe yükseltmek için spam yorum yapan yorum sahipleri sınırsız forumumuzdan uzaklaştırılır.