Rütbe Sistemimiz Hakkında

Rank rütbe sistemindeki mesaj sayıları bana mantıksız ve fazla geldi aralardaki mesaj aralığı falan ama tabi ki benim şahsi fikrim o

Rank rütbe sistemindeki mesaj sayıları bana mantıksız ve fazla geldi aralardaki mesaj aralığı falan ama tabi ki benim şahsi fikrim o
Ben 3000 mesajı 1-1.5 sene kullanıp yapmıştım. Son zamanlarda sınavım var diye aktifliği azaltmıştım ama aktif kalsan 1 senede 5000 mesaj ile Gold olursun.

Ben 3000 mesajı 1-1.5 sene kullanıp yapmıştım. Son zamanlarda sınavım var diye aktifliği azaltmıştım ama aktif kalsan 1 senede 5000 mesaj ile Gold olursun.
Rütbe kasmak önemli değildir eğlenceli yararlı zaman geçirmek önemli bence ve yardım etmek forumun asıl amacı o.

5.000'e kadar rahat da 5.000-10.000 arası bayağı açık.

Rev bu yaz 40.000 olursa o gizemli rütbenin açılması yakın :D

Forumumuzdaki rütbeleri ve gereksinimlerini merak edenlerin fazla olduğunu gördüm. Buradaki rütbelere zamanla yeni eklemeler yapılacak tabii ki.

Forumumuzdaki Rütbeler ve Gereksinimleri

80+ Bronze = 500 Mesaj
80+ Silver = 2000 Mesaj
80+ Gold = 5000 Mesaj
80+ Platinum = 10000 Mesaj
80+ Titanium = 20000 Mesaj

Önemli NOT1: Rütbeler anında gelmez, her saati 20 geçe otomatik olarak yenilenmektedir.
Önemli NOT2: Rütbe yükseltmek için spam yorum yapan yorum sahipleri sınırsız forumumuzdan uzaklaştırılır.
Anaaa 9 mesaja bronzum wuhu

1500 mesaj sonra gold nice 😂

şov başlasın :blobdance:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,425
Üyeler
184,162
Son üye
neurtal