Çözüldü✓ 2. El Rog strix 3080 10gb 13k aldım

Bedava fiyata almışsınız hayırlı olsun hocam
Eyw hocam aslında toplu almış alan kişi tanesini 5. Ayda 14k ya almış nasıl yapmışsa ticarilerden korkulur bize satmazlar o fiyata

Valla aldım herşeyi tamam jelatini bile sökmemiş ben söktüm hafif toz var şuanlık furmark sonucuna göre aldım oyun ws akşama artık umarım sıkıntı şıkmaz performans modunda kart.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biosundan pek bir şey anlamadım bilenler yorum yaparsa başka ne test yapabilrm
Hayvan kart 300FPS alıyor 🤣🤣

5. Ay mining patlama zamanı değilmi nasıl mining yapmış neden almış rog serisi neden almış çözemedim topragım bide
6. ayda bile rig kuranlar konu açanlar vardı, böyle olacağı belliydi alanların elinde patladı 😀

Eyw hocam aslında toplu almış alan kişi tanesini 5. Ayda 14k ya almış nasıl yapmışsa ticarilerden korkulur bize satmazlar o fiyata
1 ay miningle kâr bile etmiştir o zaman, baya iyi fiyata almış 😅

Hayvan kart 300FPS alıyor 🤣🤣
İşlemcim 5600g 1080p de test ettim sadece 2k kullancam inş harbi hayvan.

6. ayda bile rig kuranlar konu açanlar vardı, böyle olacağı belliydi alanların elinde patladı 😀

1 ay miningle kâr bile etmiştir o zaman, baya iyi fiyata almış 😅
Valla faturayı görünce zoruma gitti biz gitsek almaya bize satmaz gaming gen tr :)

8xmsaa 1080P se helal olsun
İşlemcim 5600g bilmemli furmakr da darbogaz olurmu olmazmı fanlardan hafif tiz ses geliyo full yükde onun dışında herşeyi tam beklediğimden temiz jelatini çıkarmamış o sıcaklıkta erimemişler şaşırdım

İşlemcim 5600g 1080p de test ettim sadece 2k kullancam inş harbi hayvan.

Valla faturayı görünce zoruma gitti biz gitsek almaya bize satmaz gaming gen tr :)

İşlemcim 5600g bilmemli furmakr da darbogaz olurmu olmazmı fanlardan hafif tiz ses geliyo full yükde onun dışında herşeyi tam beklediğimden temiz jelatini çıkarmamış o sıcaklıkta erimemişler şaşırdım
Satar da anlık indirimler oluyor çok iyi takip etmek gerek. Adam çok iyi bir kampanya denk getirip tüm parayı yatırmış sanırım 😀

İşlemci olarak da 5600G yi 5600 veya 5600X ile takas etmeye çalış üstüne biraz vererek. 5600G zayıf kalır o karta.

Satar da anlık indirimler oluyor çok iyi takip etmek gerek. Adam çok iyi bir kampanya denk getirip tüm parayı yatırmış sanırım 😀

İşlemci olarak da 5600G yi 5600 veya 5600X ile takas etmeye çalış üstüne biraz vererek. 5600G zayıf kalır o karta.
İlk işim o sonra kasayı değiştirmem lazım delta argb ye ekran kartı cok tıkış tıkış oluyo. Test olarak başka ne yapabilirim bios atılıp atılmadığını nasıl öğrenebilirim hocam kendim güncel bios indirip karta yüklesem olurmu hiç gerek yokmu 😇

Geri