MASA VE KOLTUK ONERISI

Dx Muum

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
101
arkadaslar toplam 2300-2500 civari param var bilgisayarimi falan koymak icin buyur bir masa istiyorum onerebilir misiniz

Koltuk olarakta deri olmasini istiyorum bildiginiz iyi bir koltuk ve masa varsa onerir misiniz

koltuğu bence deri yerine kumaş al hawkın koltukları güzel ama pahalı gelebilir.Bemce masayı 2.el bulursun ama koltuk iyisi olsun

IMG-20220221-WA0018.jpg

Çok düzenli değil :) asıl resimleri bulamadım ama laptop her zaman olmuyor o yüzden gayet yeterli boyutu.

Koltuğumda bu. Çok memnunum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Malzeme kalitesi nasıl bofigonun ucuz masalarından çok şikayet olmuş. ceramical bi tık daha kaliteli duruyor
İçinden bir kullanım kılavuzu çıkıyor. O kılavuzda göre yaptığın sürece sorun yok. Masa tablası kalın, ayaklar metal. Bendeki siyah. Bir çok seçeneği var. Ben 160 TL gibi bir fiyata almıştım. 400 lira ama farklı marka isimleriyle aynı masa daha ucuza satılıyor. Bu arada masa ağır bilgin olsun :) sağlam yani geçici bir şey değil.

Malzeme kalitesi nasıl bofigonun ucuz masalarından çok şikayet olmuş. ceramical bi tık daha kaliteli duruyor
Ben memnunum ayak metalleri bi tik ucuz kaçtı gözümü onun dışında bir proglemi yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekler

• 20220522_232823.jpg
    20220522_232823.jpg
    4.3 MB · Hit: 55
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,267
Üyeler