Discord Şahsi Hakaret

Herkese merhaba size bir şey danışmak istiyorum

Discord sunucusunda biri bana şahsi küfür etti ve engelledi ve bende ona edince CİMERE şikayet etmiş.

Bir kişiye zorbalık yapıp ardından küfür eden biri ona hakaret gelince şikayet etme hakkı var mı ?
var

Küfürü ilk eden o ama ve oda biliyor. Sorun çıkar mı yine.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bayram Bayram canımı sıktı ya. Gel hakaret et karşılık gelince şikayet etcem de
elinde ekran görüntüsü varsa al kaydet bireye kendini güvenceye al ama dediğim gibi çoğu kişi uğraşmaz parası yoksa eğer dava ile çünkü masraflı işler

Nasıl var ?

Bu şahıs ülkücü bir tip ve Türkçü bir sunucu da sürekli bana muhalefet. Bir gün yine benle uğraşıyor ve bu admin. Ardından kes rus çocuğu diyip sunucudan atıyor. Bende o ana kadar yaptığını ve dediği lafları ona iletiyorum ve kes diyip devamında ağır küfür ediyor.

hakaret davası şahsa küfür hakaret

Bu şahıs ülkücü bir tip ve Türkçü bir sunucu da sürekli bana muhalefet. Bir gün yine benle uğraşıyor ve bu admin. Ardından kes rus çocuğu diyip sunucudan atıyor. Bende o ana kadar yaptığını ve dediği lafları ona iletiyorum ve kes diyip devamında ağır küfür ediyor.

ya dostum salla geç herhangibi bir şey olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,532
Üyeler
195,656
Son üye
reinor
Geri