Coller Master Psu

Reaksiyon skoru
163

Alınır mı ? Site Güvenilir midir ? Nasıl Bir Psu ?

r5 1600af (stok fan) - rx580 nıtro+ 4gb - 8gb 3000mzh ram - B450m H anakart - 240gb ssd 500gb hdd

iyi besler mi yeter li olur mu sistemime ?
bi sorun çıkacağını sanmıyorum Coller Master İyi bir Marka ama ilk defa alacağım düzgün bir psu karar veremedim iyi midir diye ? almalımıyım ?

Site güvenilir, gayet iyi bir PSU. Aynısının 650 Watt'lık olan modelini kullanıyorum. Sisteme de yeter, ancak alabilirseniz en azından 600 Watt'lık modelini alın, daha iyi olur.

1-) Alınır
2-) Site güvenilir
3-) Kaliteli.

Alınır mı ? Site Güvenilir midir ? Nasıl Bir PSU ?

r5 1600af (stok fan) - rx580 nıtro+ 4gb - 8gb 3000mzh RAM - B450m H anakart - 240gb SSD 500gb HDD

iyi besler mi yeter li olur mu sistemime ?
bi sorun çıkacağını sanmıyorum Coller Master İyi bir Marka ama ilk defa alacağım düzgün bir PSU karar veremedim iyi midir diye ? almalımıyım ?

STOKTA YOKMUŞ YA :/ nasıl sılıyoruz gönderiyi

Dostum gerçekten Allah razı olsun geçen hafta bunu kaçırdım alamadım aradım bulamadım çok saol cidden bunu kaçırdım diye çok üzülmüştüm hemen alacağım ama son sorum şu bunu almazsam isem Fsp hyper K 600 alacağım sence ?
FSP'de alınır.

Dostum gerçekten Allah razı olsun geçen hafta bunu kaçırdım alamadım aradım bulamadım çok saol cidden bunu kaçırdım diye çok üzülmüştüm hemen alacağım ama son sorum şu bunu almazsam isem Fsp hyper K 600 alacağım sence ?
Hyper K 600 daha iyi olur hatta, onu da düşünebilirsin.

FSP'de alınır.
kanka hangisi ya inan kafam karışsın istemiyorum elimde ki ni sattım güzel kaliteli almak için bütçem 400 daha da artmaz hangisini alayım sisteme sessiz stabil çalışan sorun olmayacak bir şey istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hyper K 600 daha iyi olur hatta, onu da düşünebilirsin.

kafam karıştı yine :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,428
Üyeler
188,424
Son üye
Hypnotica
Geri