bence zor onlar biraz da tanıtım amaçlı dağıtıldı büyük ihtimal.Fm 20'yi bedava olduğu dönemde almıştım hala fm20 oynuyorum. Acaba fm22 de fm20 gibi kütüphaneye eklenebilecek şekilde bedava olurmu?
???Am olabilir
Üzgünüm
Zaten sezonluk oyunlar aşırı pahalı.İnşallah olur ya orjinal fiyatı 500 TL steam yaz indirimlerinde 250 TL idi her şekilde çok pahalı olmazsa artık 20 den devam![]()
tek yaptıkları şey formaları kadroları istatistikleri vs. değiştirmek ve olursa 1 2 yeni özellik eklemek ve bu oyuna 500 tl çok pahalı bari yeni oyunun çıkışına yakın bedava versinlerde bizde faydalanalım yoksa her yıl her yıl aynı oyuna 500 tl vermek benim için imkansızZaten sezonluk oyunlar aşırı pahalı.
Bazı akıllılar yok abi 60 dolar fenan diyecek .
Abi sezonluk oyuna 60 dolar bile fazla.
Maksimum 30-40 dolardan ver işte sezonluk zaten
Diyorum ya.tek yaptıkları şey formaları kadroları istatistikleri vs. değiştirmek ve olursa 1 2 yeni özellik eklemek ve bu oyuna 500 TL çok pahalı bari yeni oyunun çıkışına yakın bedava versinlerde bizde faydalanalım yoksa her yıl her yıl aynı oyuna 500 TL vermek benim için imkansız
EA zaten elini nereye atsa yok ediyor F1 serisinin yapımcı codemastersi satın aldılar normalde oyun her sene 200 bandıda falan çıkıyordu ea satın aldıktan sonraki ilk oyunu 700 tlDiyorum ya.
60 dolar bu oyunlara pahalı bir fiyat.
AAA bir oyun değil bunlar.
Sezonluk oyuna AAA parası istiyorlar özellikle EA.
Maksimum 30-40 dolar ederleri veya abonelikle versinler