🔥İndirim Hepsiburada MSI Monitör İndirimleri

Ckribrahim

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
19,357
En çok indirim alan ürünler sanırım bunlar. Bulduklarım bu kadar. Daha varsa ekleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Benim alıcağım msi monitöre indirim gelmemiş :(

G32CQ4 modeli var birde.

Hep curved monitorlere gelmiş oyuncular tarafından ilk başta çok rağbet gördü sonradan tercih edilmeyince ellerinde kaldı

Hep curved monitorlere gelmiş oyuncular tarafından ilk başta çok rağbet gördü sonradan tercih edilmeyince ellerinde kaldı
Hocam curved neden tercih edilmiyor? Yakında 240hz bi curved alacağım daha önceden kullanmıştım memnundum.

Hocam curved neden tercih edilmiyor? Yakında 240hz bi curved alacağım daha önceden kullanmıştım memnundum.
kalitesiz va paneller ghosting, orta kalite va paneller black smearingden nasibini alır. G32CQ4'te TP'de bir kullanıcının dediğine göre Black smearingden nasibini almış. Diğerleri hakkında yorum yapamayacağım.

Kendim VA kullanıyorum. Dell S2422HG modeli. Ortalama bir paneli var black smearingden bende nasibimi alıyorum.

Hocam curvedlar çoğunlukla VA panel oluyor yada tamamı öyle tam bir bilgim yok curved IPS görmedim su ana kadar oyuncular daha çok IPS panel tercih ediyorlar bide curved monitörlerde ışık sızması sorunu da var o yüzden düz IPS panel tercih ediliyor daha çok

Geri