Mehmet eren koca
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
evet işte vsync ayarını yok iç göremedim hemen atayım sizeCPU ve GPU kullanımı çok düşük, acaba vsync ayarı varmı? 24e falan sabitlenmiş olmasın?
CPU ve GPU kullanımı çok düşük, acaba vsync ayarı varmı? 24e falan sabitlenmiş olmasın?
Max fps i 144e seçin belki düzelir bu tarz oyunlar sıkıntılı olabiliyor optimizasyonda, bir de ayarları biraz yükselterek yükü ekran kartına bindirin belki o da işe yarayabilir.evet işte vsync ayarını yok iç göremedim hemen atayım size
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ayarar bu şekilde
hemen deniyeceğimMax fps i 144e seçin belki düzelir bu tarz oyunlar sıkıntılı olabiliyor optimizasyonda, bir de ayarları biraz yükselterek yükü ekran kartına bindirin belki o da işe yarayabilir.
Max fps i 144e seçin belki düzelir bu tarz oyunlar sıkıntılı olabiliyor optimizasyonda, bir de ayarları biraz yükselterek yükü ekran kartına bindirin belki o da işe yarayabilir.
ekran kartı volt neden bu kadar az bu da kafama takılıyorMax fps i 144e seçin belki düzelir bu tarz oyunlar sıkıntılı olabiliyor optimizasyonda, bir de ayarları biraz yükselterek yükü ekran kartına bindirin belki o da işe yarayabilir.
Tuhaf, laptop fişe takılımı? bir de laptop kullanmadığım için tam olarak bilmiyorum ama oyun harici ekran kartı yerine intel ekran kartında çalışıyor olmasın? onun için google de araştırma yapıp kontrol edermisin? belki sorun oradadır. en son laptop kullandığımda knight online oynuyordum o işlemci apu su ile açılıyordu ve çok kasıyordu sonrasında araştırıp harici gpu yu kullandım çok iyi çalışmıştı.hemen deniyeceğim
malesef yine olmadı aynı kasma var
ekran kartı volt neden bu kadar az bu da kafama takılıyor
evet fişde hemen bakacağım neyde kullanıyor diyeTuhaf, laptop fişe takılımı? bir de laptop kullanmadığım için tam olarak bilmiyorum ama oyun harici ekran kartı yerine intel ekran kartında çalışıyor olmasın? onun için google de araştırma yapıp kontrol edermisin? belki sorun oradadır. en son laptop kullandığımda knight online oynuyordum o işlemci apu su ile açılıyordu ve çok kasıyordu sonrasında araştırıp harici gpu yu kullandım çok iyi çalışmıştı.
hayır gpu ile çalışıyor anlamadımTuhaf, laptop fişe takılımı? bir de laptop kullanmadığım için tam olarak bilmiyorum ama oyun harici ekran kartı yerine intel ekran kartında çalışıyor olmasın? onun için google de araştırma yapıp kontrol edermisin? belki sorun oradadır. en son laptop kullandığımda knight online oynuyordum o işlemci apu su ile açılıyordu ve çok kasıyordu sonrasında araştırıp harici gpu yu kullandım çok iyi çalışmıştı.
gpu neden 1 volt peki biliyormusunTuhaf, laptop fişe takılımı? bir de laptop kullanmadığım için tam olarak bilmiyorum ama oyun harici ekran kartı yerine intel ekran kartında çalışıyor olmasın? onun için google de araştırma yapıp kontrol edermisin? belki sorun oradadır. en son laptop kullandığımda knight online oynuyordum o işlemci apu su ile açılıyordu ve çok kasıyordu sonrasında araştırıp harici gpu yu kullandım çok iyi çalışmıştı.