Nanaka
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 330
emin değilim sarı sitede de ilanı yok yapılabilir gibi aslındaal sat yapılır mı
emin değilim sarı sitede de ilanı yok yapılabilir gibi aslındaal sat yapılır mı
fark yoktur bence gec kulaklik kablosu cok rahatsiz edici bir sey cunku klavye mouse gibi degil direkt sana temas ediyor ve sana gelene kadar klavyenin ya da mouse un oralara dolaniyor her turlu engelCloud 2den farkı var mı acaba? Cloud 2 kullanıyorum kablosuz ekipmanlar büyük rahatlık direkt buna geçerim çok farkı yoksa
Evet ya en azından benim için çok rahatsız edici bir durumfark yoktur bence gec kulaklik kablosu cok rahatsiz edici bir sey cunku klavye mouse gibi degil direkt sana temas ediyor ve sana gelene kadar klavyenin ya da mouse un oralara dolaniyor her turlu engel
Benim sette tam tersi full corsair. Ama bende kablosuza geçmek istiyorum. Beni en çok korkutan konu deri padler.ben corsair void elite kullaniyordum hem klavye mouse um hyperx oldugu icin tum setup i hyperx yapayim dedim hem de kulakligin kablosu kisa kaliyor kablosuza gecip kurtulayim dedim biraz da agir ve rahatsiz bir kulakligim var zaten amazondan aliyoruz begenmezsek iade ederiz
bırak al satcılar alsın da ellerinde kalsın 1-2 güne sahibinden de 1000tl ye satamayınca iade ederlerYurt dışında 60 dolara satılıyor. Türkiye'deki fiyatlar biraz şişirlmiş.
Al-sat için pek uygun değil.bırak al satcılar alsın da ellerinde kalsın 1-2 güne sahibinden de 1000tl ye satamayınca iade ederler![]()
Yurt dışında 60 dolara satılıyor. Türkiye'deki fiyatlar biraz şişirlmiş.
Buyrun.Alıntıyı görüntüle
yurt dışı fiyatı bu şekilde görünüyor
evet beni de o korkutuyor umarim pisman olmam sicaklar basliyor bu hafta gorucez bakalimBenim sette tam tersi full corsair. Ama bende kablosuza geçmek istiyorum. Beni en çok korkutan konu deri padler.
var diye biliyorumSarjı bitince kablolu bir şekilde kullanma özelliği var mı acaba bunun beyler? void elite wireless kullanıyorum böyle bir özellik yok arada sinir ediyor sarj etmeyi unutunca