Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 950 TL !!!HyperX Cloud Core Wireless (DTS) Oyuncu Kulaklığı

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
2 tane aldım 1ini kullanıcam diğerini satıcam 2 hafta içinde satamazsam iade ederim

edemir845

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Emir Demir
Büyük kafalılara olur mu? Hyperx cloud küçük geldi kafama, drop plustan geçilir mi

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Kayhan Uygun
Cloud 2den farkı var mı acaba? Cloud 2 kullanıyorum kablosuz ekipmanlar büyük rahatlık direkt buna geçerim çok farkı yoksa
fark yoktur bence gec kulaklik kablosu cok rahatsiz edici bir sey cunku klavye mouse gibi degil direkt sana temas ediyor ve sana gelene kadar klavyenin ya da mouse un oralara dolaniyor her turlu engel

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
fark yoktur bence gec kulaklik kablosu cok rahatsiz edici bir sey cunku klavye mouse gibi degil direkt sana temas ediyor ve sana gelene kadar klavyenin ya da mouse un oralara dolaniyor her turlu engel
Evet ya en azından benim için çok rahatsız edici bir durum

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Nurettin Sevinç
ben corsair void elite kullaniyordum hem klavye mouse um hyperx oldugu icin tum setup i hyperx yapayim dedim hem de kulakligin kablosu kisa kaliyor kablosuza gecip kurtulayim dedim biraz da agir ve rahatsiz bir kulakligim var zaten amazondan aliyoruz begenmezsek iade ederiz
Benim sette tam tersi full corsair. Ama bende kablosuza geçmek istiyorum. Beni en çok korkutan konu deri padler.

cnut

80+ Bronze
Yurt dışında 60 dolara satılıyor. Türkiye'deki fiyatlar biraz şişirlmiş.
1658234214729.png

yurt dışı fiyatı bu şekilde görünüyor

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
YILDIRIM
Sarjı bitince kablolu bir şekilde kullanma özelliği var mı acaba bunun beyler? void elite wireless kullanıyorum böyle bir özellik yok arada sinir ediyor sarj etmeyi unutunca

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Kayhan Uygun
Benim sette tam tersi full corsair. Ama bende kablosuza geçmek istiyorum. Beni en çok korkutan konu deri padler.
evet beni de o korkutuyor umarim pisman olmam sicaklar basliyor bu hafta gorucez bakalim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sarjı bitince kablolu bir şekilde kullanma özelliği var mı acaba bunun beyler? void elite wireless kullanıyorum böyle bir özellik yok arada sinir ediyor sarj etmeyi unutunca
var diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,708
Üyeler
162,047
Son üye
murchad
Top Bottom