şarjlıpilli mi bu bide gerek yok kalsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
ek olarak mouse pilli falan olsa kapatırsın alttan kullanmadığın zaman olur biter ama kulaklık her zaman gerekir bunun 3-4 günde pili biter fuzuli para israfı
şarjlıpilli mi bu bide gerek yok kalsın
ek olarak mouse pilli falan olsa kapatırsın alttan kullanmadığın zaman olur biter ama kulaklık her zaman gerekir bunun 3-4 günde pili biter fuzuli para israfı
şarjlı
şarjlı
gecikme değerleri hakkında bir şey bulabildiniz mi?
Diger forumlarda cloud 2 ile farklarını 7.1 ses ile ses kartı dolayısıyla oluşan (anakartin da bulunan ses kartı kötüyse) mikrofon kalitesine ve ses kalitesine deginmisler ama anakartının ses kartı iyiyse cloud 2 ile cloud core arasında hiç bi fark olusmayacağını düşünüyorum. Benim merak ettiğim gamepower ranger'ın ses kartından baz ve tiz ayarı yapılarak çok güzel müzik için ses alabiliyordum ve mikrofonu çok iyiydi hyperx cloud kulaklığını hiç kullanmadım umarım beklediğim gibi müzik için ses kalitesini verirbaya tatlı duruyor ya hyperx cloud 2 wireless ile arasında çok fark var mı acaba?
birisi 2 k birisi 1 k ama olsunsun .D
Valla güzel soru aynı durumdayımDrop Plus varken alınır mı? ihtiyacım yok
gereksiz para harcamaya gerek yok bence Drop Plus gayet işimi görüyor benim gerek yok kalsın istersem parasını verip alırım yüksek olsadaValla güzel soru aynı durumdayım
Ya type c girişi temaszlık yapıyor ondan düşündümgereksiz para harcamaya gerek yok bence Drop Plus gayet işimi görüyor benim gerek yok kalsın istersem parasını verip alırım yüksek olsada
Ses şiddeti net dshs az olur.Yapıştırdım bende ama gamepower ranger dan gecicem umarım mikrofonu veya müzik dinlerken gelen ses kalitesi pişman etmez
al sat yapılır mıFiyatı iyi gibi geldi ihtiyacı olanlar değerlendirebilir
HyperX Cloud Core Wireless (DTS) Oyuncu Kulaklığı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
HyperX Cloud Core Wireless (DTS) Oyuncu Kulaklığı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
ben corsair void elite kullaniyordum hem klavye mouse um hyperx oldugu icin tum setup i hyperx yapayim dedim hem de kulakligin kablosu kisa kaliyor kablosuza gecip kurtulayim dedim biraz da agir ve rahatsiz bir kulakligim var zaten amazondan aliyoruz begenmezsek iade ederizDrop Plus varken alınır mı? ihtiyacım yok