satıcı amazon 1 ay iade süren var her türlü iade alırlar kutusuna vs zarar verme yeterarkadaslar aldım ama 1 2 güm kullanıp beğenmezsem iade edebiliyor muyum
Şarjdayken kullanılıyor ayrıca aux kablosu yokCloud 2 alalı 1 ay olmadı eğer şarjı bitince kablolu kullanılıyorsa üzülürüm alamadığıma.
Bu özellikte varsa bende üzülürümCloud 2 alalı 1 ay olmadı eğer şarjı bitince kablolu kullanılıyorsa üzülürüm alamadığıma.
bunu bende merak ediyorum aldım ama elimde zaten void elite wireless var onda bu özellik yok boşuna almış olucamCloud 2 alalı 1 ay olmadı eğer şarjı bitince kablolu kullanılıyorsa üzülürüm alamadığıma.
Nasıl ya arkadaşıma aynı ürünü aldırdım şarj da kullanıyor.Sarjı bitince kablolu bir şekilde kullanma özelliği var mı acaba bunun beyler? void elite wireless kullanıyorum böyle bir özellik yok arada sinir ediyor sarj etmeyi unutunca
Çıtır üzüldümŞarjdayken kullanılıyor ayrıca aux kablosu yok
Fiyatı iyi gibi geldi ihtiyacı olanlar değerlendirebilir
HyperX Cloud Core Wireless (DTS) Oyuncu Kulaklığı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
HyperX Cloud Core Wireless (DTS) Oyuncu Kulaklığı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Kullanmaya kullanır ama bataryayı öldürüyor böyle bir özelliği yok normalde.Nasıl ya arkadaşıma aynı ürünü aldırdım şarj da kullanıyor.