Amazon Problem (Eksik Kusurlu ürün)

Sıkıntı sende şu an :D Herkes bağlanabiliyor Amazona. Adamlara yazsan hemen yeniden yollarlar kazık yazmış bi de başlığa :DDDDDD

Merak ettiğim kısım insanlar bu açıktan faydalanıp hak yemez mi? ben şimdi iletişime geçtim doğruları yazdım ya fazla fazla söyleseydim ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anlamadım ne demek istedin ?

Merak ettiğim kısım insanlar bu açıktan faydalanıp hak yemez mi? ben şimdi iletişime geçtim doğruları yazdım ya fazla fazla söyleseydim ?
Vicdanına kalmış bir durum. Logitech kusurlu ürünü birebir değişim yapıyor diye insanlar ürünlerini bilerek bozuyormuş gibi yapıyordu yenisini talep etmek için neler var o konuda... Sonra firmaların ülkeye güveni azalıyor önlemlerini arttırıyorlar. Olan bize oluyor.

Vicdanına kalmış bir durum. Logitech kusurlu ürünü birebir değişim yapıyor diye insanlar ürünlerini bilerek bozuyormuş gibi yapıyordu yenisini talep etmek için neler var o konuda... Sonra firmaların ülkeye güveni azalıyor önlemlerini arttırıyorlar. Olan bize oluyor.
yok onu biliyorum yeni ürünü satıp eskisini kullanıyorlar.

Kanıtımın olmadığını sadece kusurlu ürünlerin fotosu olduğunu belirttim mesela 3 tane ürün dışında diğerleri için firma riske giriyor.

Hocam şu durumda ben olsam inanmam fakat amazonun mağdur ettiğini hiç görmedim.

Hocam şu durumda ben olsam inanmam fakat amazonun mağdur ettiğini hiç görmedim.
Aynen öyle bende öyle söyledim patlamış ürünler dışında yaptığı büyük risk belki yalan söylüyorumdur.

ellerinde ürün varmış para mı ürün mü dediler parayı seçtim birde kargo masrafı çıkmasın en azından bende yardımcı olayım :D

Aynen öyle bende öyle söyledim patlamış ürünler dışında yaptığı büyük risk belki yalan söylüyorumdur.

ellerinde ürün varmış para mı ürün mü dediler parayı seçtim birde kargo masrafı çıkmasın en azından bende yardımcı olayım :D
Çözüme kavuşmuş sanırım.

Ayrıca eğer mümkünse yani fiyat farkı çok yoksa ürünleri amazondan almak çok daha iyi oluyor.

Para iadesi mi aldın?
Amazon zaten müşteri memnuniyeti odaklı genelde sen neden hemen telaşa düştün ki?

Valla benim ürünler de bugün öğlen geldi hiçbirinde sorun yoktu bende baya bir şey almıştım

Hıağğğ para iadesi istedikten sonra ürünlerin fiyatı aklıma geldi. Hayır ucuza aldığımı unuttum hepsini iade ettiler.
Para iadesi mi aldın?
Amazon zaten müşteri memnuniyeti odaklı genelde sen neden hemen telaşa düştün ki?
3 Aydır 1000tl paramı iade etmedikleri için şüpheliyim. (Ekran kartı almıştım evime gelmeden iade ettim rx6600 xfx vergisini iade etmediler.) Şubatta sipariş etmiştim 72 saat diye diye temmuz oldu o gün 180 gün süreç var dediler.

Hıağğğ para iadesi istedikten sonra ürünlerin fiyatı aklıma geldi. Hayır ucuza aldığımı unuttum hepsini iade ettiler.
Boşver dostum bişey olmaz :D Çözülmüş en azından
3 Aydır 1000tl paramı iade etmedikleri için şüpheliyim. (Ekran kartı almıştım evime gelmeden iade ettim rx6600 xfx vergisini iade etmediler.) Şubatta sipariş etmiştim 72 saat diye diye temmuz oldu o gün 180 gün süreç var dediler.
Devletle ilgili bir süreç falan olabilir belki thh şikayet et olmazsa sanırım en düzgün çalışan kurumlardan birisi thh

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,387
Üyeler
187,501
Son üye
sadas12
Geri