Oguzhansah
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 4,590
Sıkıntı sende şu an
Herkes bağlanabiliyor Amazona. Adamlara yazsan hemen yeniden yollarlar kazık yazmış bi de başlığa
DDDDD
Taktikler sende sistem gelsin de az taktik lerden faydalanalımGüzel taktik
Anlamadım ne demek istedin ?Güzel taktik
Vicdanına kalmış bir durum. Logitech kusurlu ürünü birebir değişim yapıyor diye insanlar ürünlerini bilerek bozuyormuş gibi yapıyordu yenisini talep etmek için neler var o konuda... Sonra firmaların ülkeye güveni azalıyor önlemlerini arttırıyorlar. Olan bize oluyor.Merak ettiğim kısım insanlar bu açıktan faydalanıp hak yemez mi? ben şimdi iletişime geçtim doğruları yazdım ya fazla fazla söyleseydim ?
yok onu biliyorum yeni ürünü satıp eskisini kullanıyorlar.Vicdanına kalmış bir durum. Logitech kusurlu ürünü birebir değişim yapıyor diye insanlar ürünlerini bilerek bozuyormuş gibi yapıyordu yenisini talep etmek için neler var o konuda... Sonra firmaların ülkeye güveni azalıyor önlemlerini arttırıyorlar. Olan bize oluyor.
Aynen öyle bende öyle söyledim patlamış ürünler dışında yaptığı büyük risk belki yalan söylüyorumdur.Hocam şu durumda ben olsam inanmam fakat amazonun mağdur ettiğini hiç görmedim.
Çözüme kavuşmuş sanırım.Aynen öyle bende öyle söyledim patlamış ürünler dışında yaptığı büyük risk belki yalan söylüyorumdur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ellerinde ürün varmış para mı ürün mü dediler parayı seçtim birde kargo masrafı çıkmasın en azından bende yardımcı olayım![]()
3 Aydır 1000tl paramı iade etmedikleri için şüpheliyim. (Ekran kartı almıştım evime gelmeden iade ettim rx6600 xfx vergisini iade etmediler.) Şubatta sipariş etmiştim 72 saat diye diye temmuz oldu o gün 180 gün süreç var dediler.Para iadesi mi aldın?
Amazon zaten müşteri memnuniyeti odaklı genelde sen neden hemen telaşa düştün ki?
Boşver dostum bişey olmazHıağğğ para iadesi istedikten sonra ürünlerin fiyatı aklıma geldi. Hayır ucuza aldığımı unuttum hepsini iade ettiler.
Devletle ilgili bir süreç falan olabilir belki thh şikayet et olmazsa sanırım en düzgün çalışan kurumlardan birisi thh3 Aydır 1000tl paramı iade etmedikleri için şüpheliyim. (Ekran kartı almıştım evime gelmeden iade ettim rx6600 xfx vergisini iade etmediler.) Şubatta sipariş etmiştim 72 saat diye diye temmuz oldu o gün 180 gün süreç var dediler.