Bende ona güvenip kameraya almadım. İlk kutuda sönük 1 tane olunca dedim problem değildir bi baktım kutunun altı cips 1 tane daha patlamış ve 1 tane de eksik.eksik ürün nasıl geliyor hemde kapalı ve bantlı ilginç
Hocam hangi kargo ile geldi?Valla benim ürünler de bugün öğlen geldi hiçbirinde sorun yoktu bende baya bir şey almıştım
Dostum amazon müşteri hizmetlerine bağlan kanıt bile istemeden iade ederler. 10 liralık ürün için amazon öyle şeylerle uğraşmıyor. Aldığım 30 liralık spor aleti kalitesiz çıktı 2 gün sonra kırıldı amazon kanıt istemeden iade etti. Müşteri hizmetleri aktif şuanda. Sen bağlanamıyorsun.Bende ona güvenip kameraya almadım. İlk kutuda sönük 1 tane olunca dedim problem değildir bi baktım kutunun altı cips 1 tane daha patlamış ve 1 tane de eksik.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güzel Taktik ayağına 50tl firmadan çarptım ne büyük para yani 50tl için konu açıp bu kadar elimi yoracam 2 döner alınmıyor.
Kolay gelsin hep onla gelmiyor mu zaten son 1 ay içindeki en az 20 kargomun hepsi kolay gelsinle geldiHocam hangi kargo ile geldi?
Çoğu şehire gelmiyor kolay gelsinKolay gelsin hep onla gelmiyor mu zaten son 1 ay içindeki en az 20 kargomun hepsi kolay gelsinle geldi
Yok artık beleşe RX 6600amazon.jp den rx 6600 almıştım, backplatein ufacık bir kısmı çatlamış. iade açtım ve paramı aldım, ürün de bende kaldı. Sen düşün iade kolaylığını.
Küçük çatlak ama köpek gibi ısınıyordu. 85 derece civarıYok artık beleşe RX 6600
ABOOO