Neler Yeni

Amazon Problem (Eksik Kusurlu ürün)

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Sıkıntı sende şu an :D Herkes bağlanabiliyor Amazona. Adamlara yazsan hemen yeniden yollarlar kazık yazmış bi de başlığa :DDDDDD

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,440
İsim
Diyarhan
Merak ettiğim kısım insanlar bu açıktan faydalanıp hak yemez mi? ben şimdi iletişime geçtim doğruları yazdım ya fazla fazla söyleseydim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anlamadım ne demek istedin ?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Merak ettiğim kısım insanlar bu açıktan faydalanıp hak yemez mi? ben şimdi iletişime geçtim doğruları yazdım ya fazla fazla söyleseydim ?
Vicdanına kalmış bir durum. Logitech kusurlu ürünü birebir değişim yapıyor diye insanlar ürünlerini bilerek bozuyormuş gibi yapıyordu yenisini talep etmek için neler var o konuda... Sonra firmaların ülkeye güveni azalıyor önlemlerini arttırıyorlar. Olan bize oluyor.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,440
İsim
Diyarhan
Vicdanına kalmış bir durum. Logitech kusurlu ürünü birebir değişim yapıyor diye insanlar ürünlerini bilerek bozuyormuş gibi yapıyordu yenisini talep etmek için neler var o konuda... Sonra firmaların ülkeye güveni azalıyor önlemlerini arttırıyorlar. Olan bize oluyor.
yok onu biliyorum yeni ürünü satıp eskisini kullanıyorlar.

Kanıtımın olmadığını sadece kusurlu ürünlerin fotosu olduğunu belirttim mesela 3 tane ürün dışında diğerleri için firma riske giriyor.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hocam şu durumda ben olsam inanmam fakat amazonun mağdur ettiğini hiç görmedim.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,440
İsim
Diyarhan
Hocam şu durumda ben olsam inanmam fakat amazonun mağdur ettiğini hiç görmedim.
Aynen öyle bende öyle söyledim patlamış ürünler dışında yaptığı büyük risk belki yalan söylüyorumdur.

ellerinde ürün varmış para mı ürün mü dediler parayı seçtim birde kargo masrafı çıkmasın en azından bende yardımcı olayım :D

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Aynen öyle bende öyle söyledim patlamış ürünler dışında yaptığı büyük risk belki yalan söylüyorumdur.

ellerinde ürün varmış para mı ürün mü dediler parayı seçtim birde kargo masrafı çıkmasın en azından bende yardımcı olayım :D
Çözüme kavuşmuş sanırım.

Ayrıca eğer mümkünse yani fiyat farkı çok yoksa ürünleri amazondan almak çok daha iyi oluyor.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Para iadesi mi aldın?
Amazon zaten müşteri memnuniyeti odaklı genelde sen neden hemen telaşa düştün ki?

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,911
İsim
Okan Aslantaș
Valla benim ürünler de bugün öğlen geldi hiçbirinde sorun yoktu bende baya bir şey almıştım

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,440
İsim
Diyarhan
Hıağğğ para iadesi istedikten sonra ürünlerin fiyatı aklıma geldi. Hayır ucuza aldığımı unuttum hepsini iade ettiler.
Para iadesi mi aldın?
Amazon zaten müşteri memnuniyeti odaklı genelde sen neden hemen telaşa düştün ki?
3 Aydır 1000tl paramı iade etmedikleri için şüpheliyim. (Ekran kartı almıştım evime gelmeden iade ettim rx6600 xfx vergisini iade etmediler.) Şubatta sipariş etmiştim 72 saat diye diye temmuz oldu o gün 180 gün süreç var dediler.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hıağğğ para iadesi istedikten sonra ürünlerin fiyatı aklıma geldi. Hayır ucuza aldığımı unuttum hepsini iade ettiler.
Boşver dostum bişey olmaz :D Çözülmüş en azından
3 Aydır 1000tl paramı iade etmedikleri için şüpheliyim. (Ekran kartı almıştım evime gelmeden iade ettim rx6600 xfx vergisini iade etmediler.) Şubatta sipariş etmiştim 72 saat diye diye temmuz oldu o gün 180 gün süreç var dediler.
Devletle ilgili bir süreç falan olabilir belki thh şikayet et olmazsa sanırım en düzgün çalışan kurumlardan birisi thh

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,471
Üyeler
166,931
Son üye
mabay
Top Bottom