Öneri SINIRSIZ Bütçeli Laptop Önerisi

nigelhayesdavis

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
363
Bütçe
999999999
Tanınan bir aktör abimiz laptop satın alacak.
Bütçesi bir hayli fazla (bütçe sormayın hayalinizi atın).
Kendileri böyle güzel, pahalı, kaliteli bir laptop bulmuş fakat ilk bir araştırıyım abi ben dedim.
Windows olması, ağır programları kaldırması, en az 1tb depolama olması, en güçlü oyunları en yüksek grafikte akıcı oynatması lazım.
Neler önerirsiniz?

Kendileri böyle güzel, pahalı, kaliteli bir laptop bulmuş fakat ilk bir araştırıyım abi ben dedim.
Windows olması, ağır programları kaldırması, en az 1tb depolama olması, en güçlü oyunları en yüksek grafikte akıcı oynatması lazım.
Neler önerirsiniz?
Niye önermemizi istiyorsun ki zaten baya güçlü bir laptop bulmuşsun.

Neler önerir
Kasa dizmeni öneririm Ömürlük 3090ti veya 4000 serisini bekleyip o serinin en iyisini almanı öneririm zaman sıkıntın yoksa

Kasa dizmeni öneririm Ömürlük 3090ti veya 4000 serisini bekleyip o serinin en iyisini almanı öneririm zaman sıkıntın yoksa
Adam kendisine istemiyor bir tanıdığına istiyor ve o da laptop istiyor neden kasa öneriyorsun belki sürekli bir yerlere götürecek laptopu.

Attığını al gitsin

Amaç tamamen pahalı olması ise Apple Mac yapılandırıp 1.5TB ramli 1.2Milyona alabilir.

Yok iş için diyorsa M2 MacbookPro özelleştirip alabilir.

Oyun için diyorsa attığın modeli alabilir. Ama konunun csb olduğunu düşünüyorum.

Konuyu okumadan yorum yapmayın bence arkadaşlar.
Ünlü bir aktör abisi laptop alacakmıs arkadasa . bende eğer secenek değiştirebilirse kasa almasını önerdim farkı bir detay mı kaçırdım ckribrahim hocam

Ünlü bir aktör abisi laptop alacakmıs arkadasa . bende eğer secenek değiştirebilirse kasa almasını önerdim farkı bir detay mı kaçırdım ckribrahim hocam
Laptop önerilerine neden kasa alın yazıyorsun dostum. İnsanlar kasa alınabileceğinin farkında özel bir durum vs olmasa neden laptop istesin ? Ayrıca adam aktör muhtemelen sürekli seyahat halinde. Yanında kasa mı taşısın ?

Laptop önerilerine neden kasa alın yazıyorsun dostum. İnsanlar kasa alınabileceğinin farkında özel bir durum vs olmasa neden laptop istesin ? Ayrıca adam aktör muhtemelen sürekli seyahat halinde. Yanında kasa mı taşısın ?
Kasa önerisi yaptım sadece al demedim aktörün arkadasa alacağını sandım. Neyse
Adam kendisine istemiyor bir tanıdığına istiyor ve o da laptop istiyor neden kasa öneriyorsun belki sürekli bir yerlere götürecek laptopu.
3080 ti laptop alabiliyorken kasa toplamak çokda mantıklı değil

kanka ne kızıyon bu kadar sakin. Adam Bleki İster diye atmış .d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,685
Üyeler
185,148
Son üye
mssnobody
Geri