Endlessss.1
80+
- Reaksiyon skoru
- 43
Merhaba gençler benim laptop lolde baya düşük fps alıyor sanırım cpu %100 kullandığı için bunun bir çözümü varmıdır youtube daki tüm videoları denedim
CPU mu %100 GPU muMerhaba gençler benim laptop lolde baya düşük fps alıyor sanırım cpu %100 kullandığı için bunun bir çözümü varmıdır youtube daki tüm videoları denedim
Hemen deniyorum lutfen online kalirmisinİşlemciniz darboğaz oluyor demekki hocam. Virüs olabilir. Kaspersky ve malwarebytes ile tam tarama yapın derim.
CpuCPU mu %100 GPU mu
Hemen deniyorum lutfen online kalirmisin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Cpu
Ekran kartim yok işlemciye bağli galibabu enteresan yalnız oyunda cpuya yük binmemeli önceliklere bir bakın öncelik CPU da falan olabilir mi
Kullanım önceliği
Ha öyle ise bilemem ben ekran kartı var zannettim ama yine de olmamalı böyle bir şey yoksa be anlamı kalır bişey oynayamayacaksanEkran kartim yok işlemciye bağli galiba
İnstagramin varmi bana yardimci olabilirsinHa öyle ise bilemem ben ekran kartı var zannettim ama yine de olmamalı böyle bir şey yoksa be anlamı kalır bişey oynayamayacaksan
@Fiery @Beyfendiiii6 @Yasin Çelik
Var da yarın yazabilirim ancakİ
İnstagramin varmi bana yardimci olabilirsin
TmVar da yarın yazabilirim ancak
Kardeşim tam taramayı başlattim hala %1 de ne zaman biter buİşlemciniz darboğaz oluyor demekki hocam. Virüs olabilir. Kaspersky ve malwarebytes ile tam tarama yapın derim.
Belli olmaz hocam. Bilemiyorum.Kardeşim tam taramayı başlattim hala %1 de ne zaman biter bu