CSGO FPS Düşmesi Problemi

Reaksiyon skoru
13
Csgo oyununda normalde 150 200 fps civarı alıyorum ertesi gün bilgisayarı açtım fpsim 20 nin üzerine çıkmıyor diğer oyunlarda problem yok fpsim yüksek bu sorunun sebebi ne olabilir? oyunu silip tekrarda yükledim sorun çözülmedi

Ekran kartım : gtx 1650
İşlemcim : i5-10200H
Ram : 16

Csgo oyununda normalde 150 200 fps civarı alıyorum ertesi gün bilgisayarı açtım fpsim 20 nin üzerine çıkmıyor diğer oyunlarda problem yok fpsim yüksek bu sorunun sebebi ne olabilir? oyunu silip tekrarda yükledim sorun çözülmedi

Ekran kartım : gtx 1650
İşlemcim : i5-10200H
Ram : 16
+graph yaz knk orda var diye bisi var o yuksek olmasi lazim o yuksek degilse choke diye bisi var o yuksek olmasi gerek ben cozemedim yeni pc aldim parcalara ortanin altiydi ama seninkiler iyi mnitorden kaynakli olabilir belki

+graph yaz knk orda var diye bisi var o yuksek olmasi lazim o yuksek degilse choke diye bisi var o yuksek olmasi gerek ben cozemedim yeni pc aldim parcalara ortanin altiydi ama seninkiler iyi mnitorden kaynakli olabilir belki
laptop kullanıyorum 120 hz 1 ms

Csgo için yeterli bir sistem, görüntü ayarlarında vs bi değişiklik yaptın mı hiç

Csgo için yeterli bir sistem, görüntü ayarlarında vs bi değişiklik yaptın mı hiç
hayır yapmadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende laptoo kullanicisiydimda degistim ama o isi sadece anlayan birisi cozer pcyi biraz soguk tutman lazim altina fan alabikirsin
fanım var diğer oyunlarda sorun yok dediğim gibi mesela valorantta oynuyorum orada rahat 170 200 fps arası görüyorum

Bilgisayarda hiç bir değişiklik yapmadın. Ertesi gün pcyi açtın cs go 20 fps mi tam bu şekilde mi yoksa nvidia optimizasyon ayarlarını vs değiştirdin mi
hayır herhangi bir değişiklikte bulunmadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cs go'da ayarlar kısmında görüntü bölümünde

Görüntü bölümünün bi ekran görüntüsünü alıp paylaşır mısın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,316
Üyeler
190,729
Son üye
Arkyn
Geri