YD İphone 12 Mini VS YD Mi 11t PRO

Reaksiyon skoru
2,991
Bütçe
8500
Hangisini önerirsiniz apk uygulamalar kullandığım için androide daha yakınım ve iphone 12 lerde pil sıkıntısı var galiba veya bu modeller dışında 8-9k max telefon önerebilir misiniz yurt dışı olabilir farketmez

Hangisini önerirsiniz apk uygulamalar kullandığım için androide daha yakınım ve iphone 12 lerde pil sıkıntısı var galiba veya bu modeller dışında 8-9k max telefon önerebilir misiniz yurt dışı olabilir farketmez
Valla yd iphone 12 kullanan biri olarak ben bile kararsızım. 2 yıldır iphone kullanıyorum. Şimdi sıkıldım gibi mi 11 geçesim var. Ama işte sende çok android kullandıysan ios'a geçebilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1 Haftadır satıp xiaomi mi alsam yoksa iphone'de devam mı etsem onu düşünüyorum.

Valla yd iphone 12 kullanan biri olarak ben bile kararsızım. 2 yıldır iphone kullanıyorum. Şimdi sıkıldım gibi mi 11 geçesim var. Ama işte sende çok android kullandıysan ios'a geçebilirsin.
Aslında eşit kullandım ikisinide eskiden 4s ve 6s kullandım ara ara şu an redmi note 8 kullanıyorum android iyi gibi ios garip geliyor artık hem APK uygulamalar falan daha çekici geliyor

Mi 11t proda rsa kilidi var diye biliyorum kaçak yollarla imei atmayı düşünüyorsan unut bence pasaporta kaydedebilirsin ancak

1 Haftadır satıp xiaomi mi alsam yoksa iphone'de devam mı etsem onu düşünüyorum.
Pil sağlığı nasıl telefonun ablam kullanıyor 6 ayda 87 ye düşmüştü

Aslında eşit kullandım ikisinide eskiden 4s ve 6s kullandım ara ara şu an redmi note 8 kullanıyorum android iyi gibi ios garip geliyor artık hem APK uygulamalar falan daha çekici geliyor
Yani bende öyle diyordum ios kullananınca insan alışıyor. Bence ios arayüzü daha güzel ama android ekranları nasıl desem daha büyük ve güzel görünüyor. Birde yeni bir kulaklık aldım. Onda aptx codec'i daha iyi ses veriyor. İphone'lar ise bu konuda çok geride hala aac ses veriyor. Hem de bu bahane ile geçiyim diyorum.
İphone'a da airpods pro aldığım için geçmiştim :D. Önce kulaklığı alıp telefonu ona göre değiştiriyorum.
İp12 hakkında sorun varsa sorabilirsin.

Pil sağlığı nasıl telefonun ablam kullanıyor 6 ayda 87 ye düşmüştü
8 ayda 89'a düştü.

Seçeneklerde iOS olduğu sürece başkasına bakmam.

Mi 11t proda rsa kilidi var diye biliyorum kaçak yollarla imei atmayı düşünüyorsan unut bence pasaporta kaydedebilirsin ancak
Onu bilmiyordum hiçbir şekilde kırılmıyor mu

bütçe 8500 yazıp 12 mini mi 11t pro mu yazmıssın merakımdan soruyorum o fiyata nasıl yurtdısından getireceksin?

2. el yani peki nasıl güveneceksiniz ki temiz vs. oldugundan ayrıca konuya cevap vermek gerekirse bana göre 12 mini
Galiba 12 ya da 13 mini alacağım bütçeye göre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,803
Üyeler
191,170
Son üye
olivia-123
Geri