Yardım AliExpress Bu kargo takılı kaldı

Sagittarius

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,730
Screenshot_2022-07-29-19-28-46-833_yqtrack.app.jpg

Kargo hala yolda diyor 3-4 gündür böyle Anakara Şanghay arası 19 Saat ama Bu 100 saate ulaştı onu napcaz :D kağnı ilemi at ilemi geliyor acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kimse yokmu
@Mert Özkaya sen böyle bişi yaşadın mı

Ekler

• IMG_20220729_192947.jpg
    IMG_20220729_192947.jpg
    410.2 KB · Hit: 78
Son düzenleme:
En az 7-10 günü gözden çıkar. Maksimum 1 ayı. Sık sık alışveriş yapıyorum Aliexpressten bazıları anlık güncellenirken bazıları geç güncelleniyor rahatla biraz ve sadece bekle 😄

En az 7-10 günü gözden çıkar. Maksimum 1 ayı. Sık sık alışveriş yapıyorum Aliexpressten bazıları anlık güncellenirken bazıları geç güncelleniyor rahatla biraz ve sadece bekle 😄
31 temmuz teslimat bakalım nezaman guncelleyecekler

Peki bir sorum var uçak limana indi ve "EDI" dediği şey ne oluyor

31 temmuz teslimat bakalım nezaman guncelleyecekler

Peki bir sorum var uçak limana indi ve "EDI" dediği şey ne oluyor
Muhtemelen sisteme bilgi gitti anlamında kullanılan bir terim ilk defa gördüm.

Muhtemelen sisteme bilgi gitti anlamında kullanılan bir terim ilk defa gördüm.
Şimdi paketin yarın gelmesi lazım ama Hala öyle kalmış PTT kargo takip ilede her şey boş görünüyor umarım yarın gelir

Ayın kaçında kargoya verilmişti?
Hocam burdamisiniz ayın 17-18 o ara tam hatırlamıyorum 7 Ağustos yazıyor birinde birinde 31 temmuz yazıyordu 31 temmuz yazan yerde teslimat gecikti hızlıca geitrmeye çalışıyoruz yazıyor ben bişi anlamadım ama

Hocam burdamisiniz ayın 17-18 o ara tam hatırlamıyorum 7 Ağustos yazıyor birinde birinde 31 temmuz yazıyordu 31 temmuz yazan yerde teslimat gecikti hızlıca geitrmeye çalışıyoruz yazıyor ben bişi anlamadım ama
Beklemekten başka bir şey yok maalesef dediğim gibi 1 ayı gözden çıkarın.

Beklemekten başka bir şey yok maalesef dediğim gibi 1 ayı gözden çıkarın.
Şundan korkuyorum PTT ile gelecek ve sorunsuz PTT çalışanları kapıya gelmeden alıcı bulunamadi deyip gitmesinden birdaha 1 ay bekleyemem

Şundan korkuyorum PTT ile gelecek ve sorunsuz PTT çalışanları kapıya gelmeden alıcı bulunamadi deyip gitmesinden birdaha 1 ay bekleyemem
Bulunamadı deseler bile direkt geri göndermiyorlar birkaç gün şubede bekliyor merak etme öyle bir şey olursa gider şubeden alırsın.

Geri