Bu Monitör Alınır Mı?

Çok piyasa değerini bilmiyorum ama bana uygun geldi yani 4k 144hz 28inç ips ve pivot olması.

Çözünürlüğü güzel ama ben hep 2kda kullanıyorum 4k yapınca göremiyorum. Ve bunlarda ghosting var diyorlar bunun yerine msı g273qf bakabilirsin 165hz ıps
Bu monitörü görmüştüm ama tercihimi 2k monitörlere çevirdim. Daha büyük ekran yüksek hz olmasından dolayı linkteki ürüne yöneldim. https://www.incehesap.com/gamepower...ing-monitor-fiyati-56260/?ref=akakce&v=1.22.4
Rx6900xt alacağım da 4k daha iyi olur diye düşünmüştüm sizce?

Çözünürlüğü güzel ama ben hep 2kda kullanıyorum 4k yapınca göremiyorum. Ve bunlarda ghosting var diyorlar bunun yerine msı g273qf bakabilirsin 165hz ıps
Bildiğim kadarıyla ghosting sorunu G7 ve G9 larda yok.

Kullandın mı bu modeli ? ne gibi teknik bilgi ve donanıma sahipsin? Anlat biraz dinleyelim.
bu modeli kullandım malzeme kalitesi dokunsan kırılacak kıvamda adi plastik. 3-4. aylarda ısınıp kendini kapatmaya başladı gönderdim 5 paralık monitör rampage, gamepower gibi markalara bulaşan enayidir. rampage rm-165te kullandım onunda malzeme kalitesi iyiydi ama ısındıkca çıt çıt sesler geliyordu. Aradım monitör çıtırdıyor diye ısınmaktan oluyor o normal dediler bunu samsung msı gibi markalarda yaşama ihtimalin varmı ? Kullandığın monitör kapattığında uyurken çıt çıt çıtırdıyor varmı başka sorun ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,701
Üyeler
186,520
Son üye
cevaphakki
Geri