Öneri Netspeed Nasıl Bir Firmadır?

DenizGöksu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
162
Türknet kullanıyorum ama baya süredir paket kaybı, internet kopması, yüksek ping yaşadım dedim iyi firma düzelir falan kalıcı çözüm bulunur ama hiç kalıcı bir çözüm bulunmadı. Neyse değiştirmek istiyorum ve netspeed i buldum sizce nasıl müşteri hizmetleri, kalitesi kopma, ping sorunları yaşar mıyım?

Öğrenci evimde kullandım, Disney+ açılmıyordu ama kayıt açınca düzeliyormuş sanırım. Bunun haricinde bir sorun yaşamadım.

Öğrenci evimde kullandım, Disney+ açılmıyordu ama kayıt açınca düzeliyormuş sanırım. Bunun haricinde bir sorun yaşamadım.
anladım sağ ol dostum

Müşteri hizmetleri konusunda en başarılı firma bence. Şimdiye kadar bir kere kopma sorunu yaşadım onuda aradığımda 5 dakika da düzelttiler. Ping değerleri de gayet iyi.

Genel anlamıyla güzel bir firma tavsiye ederim.

Uzun yıllardır kullanıyorum 75 hız satın aldım ücretsiz 100 yaptılar ..fiyat ucuz….

Ttnet ekibi gelip kurulum yapıyor modemde ttnet…sorun sıkıntı yaşamadım müşteri hizmetlerini bugune kadar hiç aramadım 🤙🤙

Müşteri hizmetleri konusunda en başarılı firma bence. Şimdiye kadar bir kere kopma sorunu yaşadım onuda aradığımda 5 dakika da düzelttiler. Ping değerleri de gayet iyi.

Genel anlamıyla güzel bir firma tavsiye ederim.
valorant oynuyorum genelde eğer kısmetse yakında yeni pc alaccağım profesyonelleşmek istiyorum düşük ping ve kopma olmaması önemli sağol dostum

Çok başarılı bir firma yıllardır iş yerimde kullanıyorum adsl ile başladım VDSL ile devam ettim şimdi fibere geçtim mükemmel hizmet dün arıza oldu aradım anında ekip yönlendirdiler şuanda ekip bakıyor bence düşünmeden geç Ping değerleri de gayet güzel

Türknet kullanıyorum ama baya süredir paket kaybı, internet kopması, yüksek ping yaşadım dedim iyi firma düzelir falan kalıcı çözüm bulunur ama hiç kalıcı bir çözüm bulunmadı. Neyse değiştirmek istiyorum ve netspeed i buldum sizce nasıl müşteri hizmetleri, kalitesi kopma, ping sorunları yaşar mıyım?
Şuan netspeed geçiş aşamasındayım. Dün 48 saat içinde geçiş olacak denildi. 30 saat oldu. Kesinti olmadı. Bekliyorum. :D

Uzun yıllardır kullanıyorum 75 hız satın aldım ücretsiz 100 yaptılar ..fiyat ucuz….

Ttnet ekibi gelip kurulum yapıyor modemde ttnet…sorun sıkıntı yaşamadım müşteri hizmetlerini bugune kadar hiç aramadım 🤙🤙
büyük ihtimalle alırım o zaman sağol kanka yorumlar için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan netspeed geçiş aşamasındayım. Dün 48 saat içinde geçiş olacak denildi. 30 saat oldu. Kesinti olmadı. Bekliyorum. :D
hayırlısı olsun :D

Çok başarılı bir firma yıllardır iş yerimde kullanıyorum adsl ile başladım VDSL ile devam ettim şimdi fibere geçtim mükemmel hizmet dün arıza oldu aradım anında ekip yönlendirdiler şuanda ekip bakıyor bence düşünmeden geç Ping değerleri de gayet güzel
eyvallah dostum ailemle konuşacağım

büyük ihtimalle alırım o zaman sağol kanka yorumlar için

hayırlısı olsun :D

eyvallah dostum ailemle konuşacağım
Geçiş yaptım. Türk Telekomdan geçişim 5 dakika sürdü. İnternet gitti. TT mesaj atarak paketle aldığım 4-5 maddeyi iptal ettim. 3-4 dakika sonra netspeed tarafından kullanıcı adı ve şifre geldi.

herhangi bir sorun için aradığında otomatik hızını düşürüyorlar, (100 ise 75e). Arayıp hızı artırmayı talep edersen ayda sadece 5 hak vardı yanlış hatırlamıyorsam. (3 ya da 5) Hakkın dolunca 1 ay yenilenmesini bekliyorsun yenilenene kadar 75 te kullanıyorsun bu sebepten ayrılıp turknet e geçtim ona da zam geldi ben de arayıştayım ama netspeed e geçmeyeceğim.

Son düzenleme:
Geri