DDR5 Ram ile ilgili detaylar konuda (ACİL)

Merhaba arkadaşlar şuanda https://www.vatanbilgisayar.com/gsk...siyah-ddr5-5600mhz-cl30-1-25v-rgb-pc-ram.html bu rami almayı düşünüyorum %10 indirim var ama ben AMD DDR5 almayı düşünüyorum bu ramlar ise İntel 12. nesile uyumlu olarak çıkarılmış şimdi AMD DDR5 çıkarsa buna uygun ramlar piyasaya sürülür mü yoksa bu satılan ram da olur mu AMD sistem için?
Bunlar da olur ama büyük ihtimalle AM5 çıkınca onunla daha uyumlu bellekler çıkar. Zaten DDR5 bellekler gitgide gelişiyor ve ucuzluyor. RAM için beklemeni öneririm.

Bunlar da olur ama büyük ihtimalle AM5 çıkınca onunla daha uyumlu bellekler çıkar. Zaten DDR5 bellekler gitgide gelişiyor ve ucuzluyor. RAM için beklemeni öneririm.
Tamamdır kardeşim AM5 için uyumlu bellekler ne zaman çıkar birde bu ramin CL değeri de 30 şuanda DDR5 lerdeki en düşük değer bu

Tamamdır kardeşim AM5 için uyumlu bellekler ne zaman çıkar birde bu ramin CL değeri de 30 şuanda DDR5 lerdeki en düşük değer bu
Şuanda böyle, ilerde gelişir. DDR4 bellekler ilk çıktığında en üst seviye pahalı modeller 3000MHz idi. Şuan en ucuz bellekler 3000MHz.

AM5 piyasaya çıktığında uyumlu bellekler de piyasaya sürülür.

Geri