Gigabyte G24F-2 alınır mı

Hocam şöyle 144 165 hz pivot olan bu monitörle aynı fiyat bandında olan monitör önerir misiniz va ips falan çok anlamam o yüzden hangisi iyiyse ondan atabilirsiniz

Hocam şöyle 144 165 hz pivot olan bu monitörle aynı fiyat bandında olan monitör önerir misiniz va ips falan çok anlamam o yüzden hangisi iyiyse ondan atabilirsiniz
hocam ıps panel tn,va panel arasında en iyi paneldir renkleri en iyi şekilde verir intarnette testleri vardır

ben aldım ve araştırdıgım kadarıyla gayet memnun kalınan ve önerilen bir monitör kargoda bekliyorum hocam

Hocam Bende Sipariş Verdim 8 Eylülde Tahmini Teslim Tarihi 12 Eylül Pazartesi
ayni tarihte vermisiz ortalama ayni gun elimize geçer o zaman da ben kasayi daha almadim bile puahwidjwkdj fiyat performans bir şeyler kovaliyorum bulurum umarim bir an önce

ayni tarihte vermisiz ortalama ayni gun elimize geçer o zaman da ben kasayi daha almadim bile puahwidjwkdj fiyat performans bir şeyler kovaliyorum bulurum umarim bir an önce
Ben Herşeyi Aldım RX 6700 Lü Ryzen 5 5600 Lü PC Aldım Bu Monitörü Aldım Mouse Razer Viper Mini Kulaklık Razer Blackshark V2 X Klavye De Gamenote KB587L İdi Sanırım

Ben Herşeyi Aldım RX 6700 Lü Ryzen 5 5600 Lü PC Aldım Bu Monitörü Aldım Mouse Razer Viper Mini Kulaklık Razer Blackshark V2 X Klavye De Gamenote KB587L İdi Sanırım
hayırlı olsun hocam elinize geçtiği zaman beni de bilgilendirirsiniz o zaman ölü piksel renk kalitesi ghosting vs.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,008
Üyeler
186,830
Son üye
spezy
Geri