TechnoPat Gsync Açma Rehberi

tectec78

80+
Reaksiyon skoru
146
Az önce youtubeda TechnoPat'ın Gsync açma rehberini izliyordum:
23-24. dakika arasın da diyorki "Monitör Freesync ise ve ekran kartıNVDIA ise bazen yenileme hızını 144den aşağı çekmek zorunda kalabiliyorsunuz yenileme hız oranları aynı olmadığı için diyor" bunu yaşayan hiç oldumu yani ben FREESYNC bir monitöre sahibim ve RTX2060S alacaktım eğer böyle bir şey yaşanıyorsa almıyayım çünkü ben 144 Hz kullanmk için gittim monitör aldım yani "MSI OPTIX G241"

Hayır dostum orada anlatılmak istenen başka. 30dk G-SYNC rehberi yaparlarsa elbet kafan karışır.

RTX 2060S'i bahsettiğin monitöre DP kablosu ile bağlarsan 144hz alır ve G-SYNC açabilirsin.

Hayır dostum orada anlatılmak istenen başka. 30dk G-SYNC rehberi yaparlarsa elbet kafan karışır.

RTX 2060S'i bahsettiğin monitöre DP kablosu ile bağlarsan 144hz alır ve G-SYNC açabilirsin.
MSI OPTIX G241 G-Sync desteklemiyor diye biliyorum hocam ben.
-
-
-
-
-
Ama ileride destek gelecek büyük bir ihtimalle.

-
-
-
-
-
AOC C24G1 kullanıyorum benimki de tam destek değil ancak @Fiery 'nin rehberinden bakarak Freesync monitörlerde G-sync açılabilir. Gerçek G-SYNC monitörlerin fiyatı çok pahalı zaten.

-
-
-
-
-

arkadaşlar şu konuya bir açıklık getirelim eğer desteklemiyorsa bakın kartıda geri almazlar boşuna gidip RTX almıyayım lütfen rica ediyorum doğru bilgilendirirmisiniz?

arkadaşlar şu konuya bir açıklık getirelim eğer desteklemiyorsa bakın kartıda geri almazlar boşuna gidip RTX almıyayım lütfen rica ediyorum doğru bilgilendirirmisiniz?
G-Sync desteklemiyor diye ekran kartı çalışmaz gibi bir durum yok,aklınıza takılmasın o.
144 Hz de alabilirsiniz,bir sıkıntı olmaz.

G-Sync desteklemiyor diye ekran kartı çalışmaz gibi bir durum yok,aklınıza takılmasın o.
144 Hz de alabilirsiniz,bir sıkıntı olmaz.
ama gsync ve freesync sonuçta oyunları daha kaliteli oynıyabilmemiz için yapılan sistemler bu sistemler çalışmadıktan sonra monitöre okadar para verdim boşa gitsin istemem eğer çünkü NVDIA ekran kartını çalıştırmıyacaksa GYSNC özelliği olarak gidip AMD ekran kartı alacağım. Gsync çalıştırmasını çok istiyorum çnkü ben PCden pek anlamam ve bu son günlerdeki mavi ekran muhabbetleri beni korkuttu AMD almak istemedim

Kendi sitesinde bir bilgi verilmemiş ama Reddit'de kullanan kişiler G-Sync açılabildiğini yazmış. Eğer emin olamıyorsan farklı bir monitör alabilirsin.

Kendi sitesinde bir bilgi verilmemiş ama Reddit'de kullanan kişiler G-Sync açılabildiğini yazmış. Eğer emin olamıyorsan farklı bir monitör alabilirsin.
monitörü aldım ya maalsef işte bu yüzden RTX2060S veya RX5700 alcam ama gönlüm RTX2060Sden yana çünkü mavi ekran falan beni korkutuyor ben PC analiz programlarıda kullanıyor mavi ekran verirse sıkıntı olur bu yuzden gönlüm NVDIAdan yana ama monitörüm NVDIA ekran kartını çalşıştırmayacaksa paramda boşa gitsin istemem sonuçta bu yuzden mecvur AMD ekran kartı alırım. alacağım AMD ekran kartı MSI RX5700 GamingX acaba bunda hiç mavi ekran sorunu yaşayan oldumu bilen varmı??

monitörü aldım ya maalsef işte bu yüzden RTX2060S veya RX5700 alcam ama gönlüm RTX2060Sden yana çünkü mavi ekran falan beni korkutuyor ben PC analiz programlarıda kullanıyor mavi ekran verirse sıkıntı olur bu yuzden gönlüm NVDIAdan yana ama monitörüm NVDIA ekran kartını çalşıştırmayacaksa paramda boşa gitsin istemem sonuçta bu yuzden mecvur AMD ekran kartı alırım. alacağım AMD ekran kartı MSI RX5700 GamingX acaba bunda hiç mavi ekran sorunu yaşayan oldumu bilen varmı??
Gaming x'te hiç sorun görmedim. Alabilirsen 5700XT al çok iyi kart

G-SYNC tam destek olması için (native) demesi lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,594
Üyeler
183,859
Son üye
tolgayucel
Geri