17 yaşındayım kilo nasıl verebilirim?

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,156
Arkadaşlar Merhaba boyum 1.76 yaşım 17 96 kilo falanım ve 80 e falan düşmek istiyorum. Bunu Nasıl yapabilirim sadece sporla mı olur yani sporsalonuna kilolu olarak gitmekten çekiniyorum ve utanıyorum yardımcı olabilir misiniz ?

Sadece sporla olmaz.diyet yapmalısın diyetisyene gitmeni tavsiye ederim

hocam o zatn yapılırda spora gitmeye utanıyorum o spor salonuna tek girip herkes benle dalga geçecekmiş gibi
Aslında bu yaşta diyet yapmak pek iyi değil ergenlikte olduğun için o yüzden uzman kontrolünde yapman daha doğru olur aksi takdirde yanlış diyetlerle gelişiminde sorunlar yaşayabilirsin

• Beğen
Reaksiyonlar: baid
Aslında bu yaşta diyet yapmak pek iyi değil ergenlikte olduğun için o yüzden uzman kontrolünde yapman daha doğru olur aksi takdirde yanlış diyetlerle gelişiminde sorunlar yaşayabilirsin
hocam sorun o değil dediğim gibi sorun spora gidememek :D

KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI

KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI KALORİ AÇIĞI
?

Günlük harcadığın kalorinin besinlerden aldığın kaloriden fazla olması lazım. Kısaca kalori açığı yapman lazım.
Fakat Ben olsam sadece kalori açığı yapmazdım. Spora gidip kas kütlesi kazanıp kilo vermeye çalışırdım.

Sen olmak maymun günde yemek 5 muz almak 500 kalori bundan sonra yemek 3 muz almak 300 kalori vermek kilo
kanka ne maymunu ne kalorisi ne diyon .d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Günlük harcadığın kalorinin besinlerden aldığın kaloriden fazla olması lazım. Kısaca kalori açığı öneririm.
Fakat Ben olsam sadece kalori açığı yapmazdım. Spora gidip kas kütlesi kazanıp kilo vermeye çalışırdım.
yapacağız arkadaşlarla kışın basacaZ

• Hahaha
Reaksiyonlar: baid
Geri