Çözüldü✓ Rtx 2060 5K'ya Alınır Mı?

Kullanmaya almam al sata alırım belki de fiyat aşırı rekabetçi değil. 2. elden daha iyi bir model çok daha mantıklı kullanmak için
Alıp kapalı kutu satsam 5500 falan eder mi acaba? Gerçi sorun şu 500 stok var herkes alacak 😂

Veya bir seçenek de 2 ay mining yapıp satmak elimde alt takım var onu hala satamadım ama bu sefer de RTX 2060 çok güç çekiyor pek verimli olmaz.

RX 6600XT Pulse mi satıp bunu kullanmak da iyi olabilir dedim ama o mantıklı olmaz sanırım.

Alamayacağım sanırım 😂

Hahaha gerçek hayatta başarılar tabii ''Maydonoz'' olmayı bırakabilirsen.
Cidden Ağlamaya devam mı edeceksin o.O2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıp kapalı kutu satsam 5500 falan eder mi acaba? Gerçi sorun şu 500 stok var herkes alacak 😂

Veya bir seçenek de 2 ay mining yapıp satmak ama bu sefer de RTX 2060 çok güç çekiyor pek verimli olmaz.

Alamayacağım sanırım 😂
Ben aldım da iade talebi açtım ya işlemci ssd ekran kartı alayım dedim eskileri satarak aldığım için 3900 tl masraf ediyorum ama şuan sisteme birisi 8 k vercek gibi. Boş masraf gibi geliyor oyuzden 8 e onu satsam üste 4 k 4500k ekleyip dha güzel amd ekran kartı içermeyen sistem alırım heralde

Ben aldım da iade talebi açtım ya işlemci ssd ekran kartı alayım dedim eskileri satarak aldığım için 3900 TL masraf ediyorum ama şuan sisteme birisi 8 k vercek gibi. Boş masraf gibi geliyor oyuzden 8 e onu satsam üste 4 k 4500k ekleyip dha güzel amd ekran kartı içermeyen sistem alırım heralde
11300TL civarına yeni PCH sistemi var RTX 2060 12GB ve R5 5500 tabanlı. Elinde toplu para olunca hazır sistem daha mantıklı bence.

11300TL civarına yeni PCH sistemi var RTX 2060 12GB ve R5 5500 tabanlı. Elimde toplu para olunca hazır sistem daha mantıklı bence.
Valla hesabım aşırı karıştı ne masraf ettim bulamıyorum o biçim oturup 30 dk hesap yapmam lazım galiba çünkü ekran kartını sipariş ederken harcamamam gereken parayı harcadım para benimde birikimdi kenarda duruyordu onu işe kattım eski parçaları satınca para çıkmıyor gibi çok sacma olaylar yaşıyorum kafa bitik 😅

Veya bir seçenek de 2 ay mining yapıp satmak elimde alt takım var onu hala satamadım ama bu sefer de RTX 2060 çok güç çekiyor pek verimli olmaz.

RX 6600XT Pulse mi satıp bunu kullanmak da iyi olabilir dedim ama o mantıklı olmaz sanırım.

Alamayacağım sanırım 😂
Heh hesabı çözdüm tmm hocam ben bu eski parçaları satarak 7000 e gelmiş oluyor sistem bana yanlış bir hesap yapmadiysam
Şu şekilde
Ryzen 5 5500
B450m s2h
Team T-force rgb siyah 16 gb
Rtx 2060
Pny cs 3030 500gb
Corsair spec delta rgb 550 w
Bu şekilde eski işlemci ekran kartı ssd satarak 7000 e geliyor sistem bana ama eskilerini satamamis gibi farz et 11 800 yapıyor sistem sence satıp hazır sistem mi alayım yoksa bu şekilde kalsın mı parçalar daha gelmedi çünkü 7000 e geldi komple satarsam almayı düşünmüyorum sistem üniversiteye gideceğim için seneye fiyatlar ne olur kim bilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Heh hesabı çözdüm tmm hocam ben bu eski parçaları satarak 7000 e gelmiş oluyor sistem bana yanlış bir hesap yapmadiysam
Şu şekilde
Ryzen 5 5500
B450m s2h
Team T-force rgb siyah 16 gb
Rtx 2060
Pny cs 3030 500gb
Corsair spec delta rgb 550 w
Bu şekilde eski işlemci ekran kartı ssd satarak 7000 e geliyor sistem bana ama eskilerini satamamis gibi farz et 11 800 yapıyor sistem sence satıp hazır sistem mi alayım yoksa bu şekilde kalsın mı parçalar daha gelmedi çünkü 7000 e geldi komple satarsam almayı düşünmüyorum sistem üniversiteye gideceğim için seneye fiyatlar ne olur kim bilir
8 k ya sistemi birisinin alma ihtimali de var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,502
Üyeler
188,432
Son üye
hizliarsiv
Geri