Çözüldü✓ Rtx 2060 5K'ya Alınır Mı?

tamam kanka 200 derece oluyor, en sorunsuz kartlarda AMD. her konuda AMD övüyorsunuz ve NVIDIA kötülüyorsunuz 110 derece ekran kartı olsa sence bunu satarlar mı akıl var mantık var kaç tane test gözlemledim 80 derece gördüm max her neyse ben sizi sessize alıyorum iyi forumlar.
Konuda AMD önermişe benziyor muyum?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Komik değil ama güleyim bari.
Komiklik olsun diye değil ki? Komiklik yapacak olsam mesajınızı alıntı bile yapmazdım böyle bir mantık yok çünkü şu karta alınabilir demek için kör cahil falan olmak gerekiyor 3-4k' ya alınır.

Konuda AMD önermişe benziyor muyum?

Komiklik olsun diye değil ki? Komiklik yapacak olsam mesajınızı alıntı bile yapmazdım böyle bir mantık yok çünkü şu karta alınabilir demek için kör cahil falan olmak gerekiyor 3-4k' ya alınır.
Dostum 78 derece gayet normal diyorum sen dalga geçiyorsun yani ne dememi bekliyorsun komiklik yapmaya çalışıyorsun aklınca ben sadece derece hakkında bilgi veriyorum kartı savunduğum falan yok.

Dostum 78 derece gayet normal diyorum sen dalga geçiyorsun yani ne dememi bekliyorsun komiklik yapmaya çalışıyorsun aklınca ben sadece derece hakkında bilgi veriyorum kartı savunduğum falan yok.
Normal olabilirdi evet kartın fanları neredeyse son hızda dönmeseydi. Şuan ben kendi kartımın fanlarını %80 falan yaparsam 60 derece görmüyor FH5 Ekstremde 35-45 fan hızında 1400 RPM' de 62-63 derece kart. Niye böyle sesli ve beni sıcaklıklarıyla rahatsız edecek karta para vereyim? Param değerli. Gerekirse 2. el alırım ama en dandik 2060 modellerinden birini almam. Tek fanlı evga bile bundan bariz daha iyi. Zaten Itopya da stok eritiyor bu fiyata satmazlar normalde ama kart satılmıyor işte

Normal olabilirdi evet kartın fanları neredeyse son hızda dönmeseydi. Şuan ben kendi kartımın fanlarını %80 falan yaparsam 60 derece görmüyor FH5 Ekstremde 35-45 fan hızında 1400 RPM' de 62-63 derece kart. Niye böyle sesli ve beni sıcaklıklarıyla rahatsız edecek karta para vereyim? Param değerli.
O kartta öyle tasarlanmış soğutması bir gaming kadar performans vermez fakat sadece yükteyken %80-90 fan hızı dönse maksimum ses yapar boşta boşuna %80-90 dönecek değil ya.

RX 6600XT Pulse satıp alayım mı ne dersiniz?
Attan inip eşşeğe biniyosun ama eşşek sakat. Öyle düşün

O kartta öyle tasarlanmış soğutması bir gaming kadar performans vermez fakat sadece yükteyken %80-90 fan hızı dönse maksimum ses yapar boşta boşuna %80-90 dönecek değil ya.
Boşu boşuna dönmüyor KÖTÜ olduğu için 80 90 dönüyor zaten bende onu anlatmaya calısıyorum. 5000 liranızı da kötü karta verir misiniz? Ya ikinic el 2060 alın ya da 6600 falan alın veya sıfır alıcaksanız 1660 Super/Ti' ın düzgün modellerini alın

Attan inip eşşeğe biniyosun ama eşşek sakat. Öyle düşün

Boşu boşuna dönmüyor KÖTÜ olduğu için 80 90 dönüyor zaten bende onu anlatmaya calısıyorum. 5000 liranızı da kötü karta verir misiniz? Ya ikinic el 2060 alın ya da 6600 falan alın veya sıfır alıcaksanız 1660 Super/Ti' ın düzgün modellerini alın
Bunun soğutması 1660Ti ile aynı mı? Bir ara Gigabyte 1660Ti kullanıyordum tek bakırlı dandik bir soğutucu vardı. Bunda onun birebir aynısı mı var şimdi?

Bunun soğutması 1660Ti ile aynı mı? Bir ara Gigabyte 1660Ti kullanıyordum tek bakırlı dandik bir soğutucu vardı. Bunda onun birebir aynısı mı var şimdi?
Aynısının 2 bakırlısı. Laciverti yani eğer rev 1.0 ise 2 bakır borulu rev 2.0 ise tek ona çok dikkat etmedim

5k'ya 2060 ısınıyor olsa da alınır. Fiyatı alıp kullanmak için iyi ama al-sat'a bu model asla gitmez.

Kartın soğutması da bu. REV 1.0 bide bu. Rev 2.0' da tum kartı dolaşan tek bir boru var o daha felaket
1660342581256.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,187,395
Üyeler
188,417
Son üye
Wozzo
Geri