MEİSTER
80+
- Reaksiyon skoru
- 64
alıcı hazır kank basit oAmaç miningse RTX 2060 buna hiç uygun değil onu diyim![]()
kank yarın devam edecem yoruldum
Kral 1 tane eksik alda bende sipariş etmiştim fakat iade talebi oluşturdum sonra iadede vaz geçtimalıcı hazır kank basit o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kank yarın devam edecem yoruldumüyelik açmak mesele
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada 25miş saydım şimdi
İtopyada çoklu üyelik koruması var bu arada. Siparişleri iptal edecekler şimdiden diyim dealıcı hazır kank basit o![]()
78 de normal.78 gören de var. FAN Hızını söylemeyen testlerde var![]()
yuoo 30 tane monitör de aldım 2200₺ olduğu zamanİtopyada çoklu üyelik koruması var bu arada. Siparişleri iptal edecekler şimdiden diyim de
Bir de ne yapacan o kadar kartı cidden?
Dostum 90 derece de normal, hem zaten karta niye soğutma yapıyoruz ki? Kağıt koy macun sür 3500 RPM fan döndür NORMAL sonuçta78 de normal.
90 demedim 85 ve üstü tehlikeli, ama 78 gayet normal.Dostum 90 derece de normal
Yo 90' da normal hatta 110' a yolu var. Soğutmasız kart alalım niye soğutmaya para veriyoruz ki 3000 RPM döndür iş bitiyo90 demedim 85 ve üstü tehlikeli, ama 78 gayet normal.
tamam kanka 200 derece oluyor, en sorunsuz kartlarda AMD. her konuda AMD övüyorsunuz ve NVIDIA kötülüyorsunuz 110 derece ekran kartı olsa sence bunu satarlar mı akıl var mantık var kaç tane test gözlemledim 80 derece gördüm max her neyse ben sizi sessize alıyorum iyi forumlar.Yo 90' da normal hatta 110' a yolu var. Soğutmasız kart alalım
Komik değil ama güleyim bari.Yo 90' da normal hatta 110' a yolu var. Soğutmasız kart alalım niye soğutmaya para veriyoruz ki 3000 RPM döndür iş bitiyo
ASUS ROG Sapphire nitro+ falan boş işler bunlar gidin D6 falan alın