Çözüldü✓ Rtx 2060 5K'ya Alınır Mı?

rx 6600 tekler

Kartın soğutması da bu. REV 1.0 bide bu. Rev 2.0' da tum kartı dolaşan tek bir boru var o daha felaket
Alıntıyı görüntüle
Rezillik cidden, 2060 üretiyorsun ve böyle dandik bir blok yapıyorsun. Benim eski Asus Gtx760`ın soğutma bloğu bundan daha iyidir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adam 25 tane almış valla bilmiyorum 😅
Eth yükselişte, eğer 2500 felan olursa, peynir ekmek gibi satar o kartları ve çok sağlam kar eder.

stok var kank problem yok adamlar niye iptal etsin satış için koymuşlar :)
Yok ben iptal talep ettim sonra vazgeçtim geri aradım ama mesai dışı dedi otomatik ses mail attım bende

Ekler

• Screenshots_2022-08-13-11-10-23~2.png
    Screenshots_2022-08-13-11-10-23~2.png
    96.6 KB · Hit: 25
şu karta alınabilir demek için kör cahil falan olmak gerekiyor 3-4k' ya alınır.
4K'ya bul, 40 tane alayım.
Millet Nvidia yancısı olduğunu için ve RTX olan bir kart almak için bunu alıyor. Sıcaklık değerine bakmıyorlar yani. Baksalar da 76-82 derece aralığı aşırı kötü değil. Nvidia GTX 1080 Ti FE 87-91 derece aralığında çalışıyor mesela. Laptop'ların neredeyse hepsi bu sıcaklık değerinde çalışıyor. Bütçesi olmayan için gayet alınabilir bir seviyede. Bütçesi olmayan gidip RTX 2060'a bakmaz.

Durduk yere kör cahil olduk..
Eğer eleştiri yapacaksan dolaylı yolları da düşüneceksin. Hayat toz pembeden ibaret değil.
Ben de EVGA RTX 3090 Ti FTW3 modelini istiyorum mesela. Bütçe el vermediği için 1/10 fiyatındaki Laptop'u kullanıyorum.

Geri