Rezillik cidden, 2060 üretiyorsun ve böyle dandik bir blok yapıyorsun. Benim eski Asus Gtx760`ın soğutma bloğu bundan daha iyidir.Kartın soğutması da bu. REV 1.0 bide bu. Rev 2.0' da tum kartı dolaşan tek bir boru var o daha felaket
Alıntıyı görüntüle
Eth yükselişte, eğer 2500 felan olursa, peynir ekmek gibi satar o kartları ve çok sağlam kar eder.Adam 25 tane almış valla bilmiyorum![]()
Gelecege yatırım olarak 3000 serisi düşünülebilir ama iyi fiyat karar sizinİtopyada 5 k ya rtx 2060 var sizce fiyatına göre nasıl
neden fırsatçılık yapıyorsunuz
alabilirisin halen kardeşim acıtasyona gerek yok buyur linki alda görelimneden fırsatçılık yapıyorsunuz
Ben gece ani karar verip sipariş iptali istedim sonra vaz geçtim inşallah iade olmaz olursa kesin benim şansıma stok biter geri almak isteyincealabilirisin halen kardeşim acıtasyona gerek yok buyur linki alda görelim
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Hocam geçen sene rev 2'ye fena değil rev 1'den uzak duru gibi bir şey diyordunuz size uydum rev 2 aldım benKartın soğutması da bu. REV 1.0 bide bu. Rev 2.0' da tum kartı dolaşan tek bir boru var o daha felaket
Alıntıyı görüntüle
stok var kank problem yok adamlar niye iptal etsin satış için koymuşlarBen gece ani karar verip sipariş iptali istedim sonra vaz geçtim inşallah iade olmaz olursa kesin benim şansıma stok biter geri almak isteyince
Yok ben iptal talep ettim sonra vazgeçtim geri aradım ama mesai dışı dedi otomatik ses mail attım bendestok var kank problem yok adamlar niye iptal etsin satış için koymuşlar![]()
4K'ya bul, 40 tane alayım.şu karta alınabilir demek için kör cahil falan olmak gerekiyor 3-4k' ya alınır.
Çok güzelİtopyada 5 k ya rtx 2060 var sizce fiyatına göre nasıl
Ara bence bunlar mesaj,mail çok geç dönüyor iş işten geçmesinYok ben iptal talep ettim sonra vazgeçtim geri aradım ama mesai dışı dedi otomatik ses mail attım bende
Mesai dışı ndiyor arayıncaAra bence bunlar mesaj,mail çok geç dönüyor iş işten geçmesin