İşlemci hunter
80+
- Reaksiyon skoru
- 44
yani aşırı fazla değil bazen pubg birazda croyun oynayacak mısın
huawei kullanmak istemiyorumHuawei Y70 nasıldır
o zaman note 10s öneririmyani aşırı fazla değil bazen PUBG birazda cr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
huawei kullanmak istemiyorum
sizce m23 ile arasındaki fark 1100 TL lik bi fark varmıdıro zaman note 10s öneririm
1100 tllik bir fark yok pubg oynıyacağım dediğiniz için note 10s önerdimsizce m23 ile arasındaki fark 1100 TL lik bi fark varmıdır
note 10s hızlı şarj açısından daha iyi ve amoled ekran teknolojisine sahip1100 tllik bir fark yok PUBG oynıyacağım dediğiniz için note 10s önerdim
Kamera bakımından hangisi daha iyidir hocam1100 tllik bir fark yok PUBG oynıyacağım dediğiniz için note 10s önerdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
note 10s hızlı şarj açısından daha iyi ve amoled ekran teknolojisine sahip
Ve artı olarak m33 120 hz note 10s 60 hz bununda büyük faydaları olabilir gibiM33
Realme 8
M23
Note 10s eskidi artık bence.
Üstteki arkadaşın dediği Realme 8 Öneririm hem pil açışından hemde işlemci açısından tam f/p ürünü işlemci MediaTek ama yeni nesil işlemci ile pubg çok rahat oynanır.M33
Realme 8
M23
Note 10s eskidi artık bence.
Pubg çok oynamıycam zaten hafta 1 kez falan belki benim için kamerası iyi olsun şarjı çok hızlı bitmesin yeterli ama realmiden birkez dilim yandı oyuzden almıyorum o telefonuÜstteki arkadaşın dediği Realme 8 Öneririm hem pil açışından hemde işlemci açısından tam f/p ürünü işlemci MediaTek ama yeni nesil işlemci ile PUBG çok rahat oynanır.