hangisinde var gb yüksek olmayan bir oyun söylersen iyi olurCs de yok
CS:GO'da zaten dlss kullanmanız gerekmez ki RTX2060 gibi bir kartta :/hangisinde var gb yüksek olmayan bir oyun söylersen iyi olur
Bak bu listede var kendin seç istediğinihangisinde var gb yüksek olmayan bir oyun söylersen iyi olur
counter strike globaal offesive bunda dlss özelliği yokmu
Dlss listesine baksana Nvidia'nın sitesindenhangisinde var gb yüksek olmayan bir oyun söylersen iyi olur
sadece dlss tenknoljisini denemek istiyorum yoksa tabii ki gerekmezCS:GO'da zaten dlss kullanmanız gerekmez ki RTX2060 gibi bir kartta :/
İnternetten bakabilirsiniz fps farklarına tabi ki fark ediyor ama dlss için oyun indirip denemeye gerek var mı ?sadece dlss tenknoljisini denemek istiyorum yoksa tabii ki gerekmez
dlss olduğunda emin olmak istiyorum ya anlarsın belki pc yi yeni aldık herşeyi denemek istiyorum o heyecandan dolayıİnternetten bakabilirsiniz fps farklarına tabi ki fark ediyor ama dlss için oyun indirip denemeye gerek var mı ?
DLSS olduğundan emin olmak mı ?dlss olduğunda emin olmak istiyorum ya anlarsın belki pc yi yeni aldık herşeyi denemek istiyorum o heyecandan dolayı
tamamdır sağolasın yardım ettiğin içinDLSS olduğundan emin olmak mı ?Dostum RTX Kartlar da DLSS var boş boş dert etme kendine tabii ki kartında dlss var.
hemen hemen bütün hikayeli oyunlarda var. rekabetçi oyunlarda dlss olmazhangisinde var gb yüksek olmayan bir oyun söylersen iyi olur
Nvidia'nın sitesinde DLSS ve RTX destekli oyunların listesi var; oradan bakabilirsin.hangi oyunda var yükleyebileceğim fazla gb olmayan