Dolar yükseldi, siyasilerden art arda tepkiler yağıyor !

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Merkez Bankası'nın ağustos ayı faiz oranını 1 puan düşürerek yüzde 13'e indirmesi sonrasında dolar 18,12 seviyelerine yükseldi.​

Konu kısa sürede ülke gündemine otururken siyasi isimler tepkilerini paylaşım yaparak dile getirdi.​

"MİLLETİN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR"​

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Ülke %100 diplomalı(!) ekonomistlere emanet dert etmeyin(!).

Veya ankaradaki dinazorlar ve dev futbolcu heykelleri :D
O ankapark parasıyla Türkiye'de ki tüm SMA hastası çocukların tedavisi karşılanırdı. Üstüne bir de ülkemizde ki tüm üniversitelilerin kyk borçları tek tıkta kapatılabilirdi üstelik artan parayla köprü de yapılabilirdi ama hepsi yolsuzluk için kullanıldı.

Arkadaşlar ilk önce malumu göndermek için birlik oluyoruz sonra istediğinize oy verirsiniz.

O ankapark parasıyla Türkiye'de ki tüm SMA hastası çocukların tedavisi karşılanırdı. Üstüne bir de ülkemizde ki tüm üniversitelilerin kyk borçları tek tıkta kapatılabilirdi üstelik artan parayla köprü de yapılabilirdi ama hepsi yolsuzluk için kullanıldı.
Ankaparkin maaliyeti ne kadar oldu? Bilmediğimden soruyorum

Yükselsin boş verin ben döviz kazanıyorum. Oyum tayyibe(!)

Hocam bu ülke simülasyon gibi hükumetin ve ondan öncekilerin neler yaptığını anlatmakla bitmez.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,413
Üyeler
185,722
Son üye
zorr0_35
Geri