Yardım (ACİL) İdle Master

Krom

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,377
Son düzenleme:
cok klasik bir cevap olacak ama csgo bana göre en kârlı oyundur zamanında dolar 2 tl iken 30 dolarlık skin düşürdüm ayrıca kutulardan 150 dolarlık bıçakts düşürdüm aynı şekil

cok klasik bir cevap olacak ama csgo bana göre en kârlı oyundur zamanında dolar 2 TL iken 30 dolarlık skin düşürdüm ayrıca kutulardan 150 dolarlık bıçakts düşürdüm aynı şekil
Bende o oyun çalışmıyor valla kasmıyor kart sadece zupdan kasıyor onda da 1 lira zarar ettim

cok klasik bir cevap olacak ama csgo bana göre en kârlı oyundur zamanında dolar 2 TL iken 30 dolarlık skin düşürdüm ayrıca kutulardan 150 dolarlık bıçakts düşürdüm aynı şekil
Buna nazaran lol de olabilir örnek vermek gerekirse gerek kostüm yolu ile gerekse (iyi bi oyuncuysan) 20 tl ye 30 lvl çarlar alıp yüksek elolara çıkarıp satabilrsin bu işlem hala popüler bildiğim kadarıyla valorant için de aynısı geçerli eskiden herhangi bir sorun çıkmıyordu şu an da çıkacağını sanmıyorum

konuya çok uzaksın brom
Buna nazaran lol de olabilir örnek vermek gerekirse gerek kostüm yolu ile gerekse (iyi bi oyuncuysan) 20 TL ye 30 lvl çarlar alıp yüksek elolara çıkarıp satabilrsin bu işlem hala popüler bildiğim kadarıyla valorant için de aynısı geçerli eskiden herhangi bir sorun çıkmıyordu şu an da çıkacağını sanmıyorum
çoook uzaksın

Buna nazaran lol de olabilir örnek vermek gerekirse gerek kostüm yolu ile gerekse (iyi bi oyuncuysan) 20 TL ye 30 lvl çarlar alıp yüksek elolara çıkarıp satabilrsin bu işlem hala popüler bildiğim kadarıyla valorant için de aynısı geçerli eskiden herhangi bir sorun çıkmıyordu şu an da çıkacağını sanmıyorum
Hayatımda hiç lol oynamadım diyebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vaktin olursa playlisti izle steam tools sitesinden kart fiyatlarına vs bak bodoslama dalarsan çok zarar edersin

Zup zaten tavsiye edilen bir oyundu bikaç aydır araştırıyorum direk aldımda 2 kart çıkardım sadece 60 kuruş 60 kuruş 1 lira zarar oldu

Zup! Oyununu 2liraya aldım ve sadece 2 kart çıkartarak 1 lira zarar ettim. Kart kasamıyorum hata veriyor. Bu konuda yardım edebilecekseniz iyi olur. Bende yeni oyun arıyorum. Artık kar etmek istiyorum. Bana oyun öneriniz var mıdır?
Eğer oynamalık oyun önerecekseniz https://forum.donanimarsivi.com/konu/oeneri-oyun-oenerisi-begendiginizi-yazin.578112/ yazabilirsiniz
Ben yıllar önce telefondan idle daddy den yapıyordum. Ama telefonu çok yavaşlatıyordu uygulama. Şimdi pişmanım o zamanlar 10 15tl kazanmıştım boşunaydı

Ben yıllar önce telefondan idle daddy den yapıyordum. Ama telefonu çok yavaşlatıyordu uygulama. Şimdi pişmanım o zamanlar 10 15tl kazanmıştım boşunaydı
Yavaşlatıyorsa sıkıntı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,987
Üyeler
186,419
Son üye
səbinə
Geri