- Reaksiyon skoru
- 9,781
istediğin zaman etkinleştirebilirsin. istersen etkinleştirme bileBunu alıp sonra etkinlestirsem olue mu ne kadar zaman bekleyebilir
istediğin zaman etkinleştirebilirsin. istersen etkinleştirme bileBunu alıp sonra etkinlestirsem olue mu ne kadar zaman bekleyebilir
kanka üzülme ama sana geçirmişler.1.500 TL ye almıştım sonsuza kadar kullanılabiliyor hiçbi riski yok orjinal olmayanlar gibi bitmiyor virüsten de koruması daha güçlü oluyor düzenli güncel de geliyor. Orjinal her zaman daha iyidir.
O parayı verip de memnun olmamak mümkün müben vatandan originali aldım gayet memlunum
Dostum yanlış anlama ama 1.500 TL'ye satılan key ile 50-100 liraya satılan ömürlük key'in arasında fark yokBen alırken vatanda yoktu
vatan pc çalışanı böyle dedi demi sırf size satmak için internette beleş olup orjinali ile arasında bir fark olmadıgını bilseydiniz almazdınız eminimki1.500 TL ye almıştım sonsuza kadar kullanılabiliyor hiçbi riski yok orjinal olmayanlar gibi bitmiyor virüsten de koruması daha güçlü oluyor düzenli güncel de geliyor. Orjinal her zaman daha iyidir.
VATANDA GEÇİREN GEÇİRENE HOCAMvatan pc çalışanı böyle dedi demi sırf size satmak için internette beleş olup orjinali ile arasında bir fark olmadıgını bilseydiniz almazdınız eminimki
ODA ÇOK KÖTÜ GÖZÜKÜYOR YABen yıllardır key olmadan kullanıyorum sadece sağ alt tarafta etkinleştirme yazıyor
cmd ile 10 saniyede hallediliyor windows 10 cmd etkinleştirme yaz interneteBen yıllardır key olmadan kullanıyorum sadece sağ alt tarafta etkinleştirme yazıyor