Yardım Max 4 k telefon önerisi kardeşim için

Can...

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,678
Arkadaşlar merhaba kardeşime telefon alcaz max 4 k. Ya ufak tefek geçsin sıkıntı yok
Oyun oynuyor genelde 15 yaşında ona göre bir cihaz bakıyoruz bilindik marka olsun sorun çıkarmayacak minimum 3 yıl götürecek bir cihaz lazım
5000mah
64 gb/128 gb civarları olursa güzel olur

Arkadaşlar merhaba kardeşime telefon alcaz max 4 k. Ya ufak tefek geçsin sıkıntı yok
Oyun oynuyor genelde 15 yaşında ona göre bir cihaz bakıyoruz bilindik marka olsun sorun çıkarmayacak minimum 3 yıl götürecek bir cihaz lazım
5000mah
64 gb/128 gb civarları olursa güzel olur
Easycep'ten mükemmel kategorisine bakabilirsin çok iyi telefonlar var iPhone 11 almıştım ordan 1 yıldır sorunsuz kullanıyordum daha sonra da aynı yere satarak para mı aldım çok az kesintiyle öneririm

Easycep'ten mükemmel kategorisine bakabilirsin çok iyi telefonlar var iPhone 11 almıştım ordan 1 yıldır sorunsuz kullanıyordum daha sonra da aynı yere satarak para mı aldım çok az kesintiyle öneririm
2. El düşünmüyorum sıfır olcak hocam

Resmi note 10s lere bakabilirsiniz fiyatları uygun onların bütçeniz yeter mi bilmiyorum bir bakın isterseniz baya bir götürür o kardeşinizi
Geçiyor baya o mümkün değil pek

Yok hocam 2. Elden ben çok çektim telefonda bir daha asla bulaşmam kimseyi de bulaştırmam
Ben olsam 2.el olarak easycep'ten bakardım ordakilerin gerçekten 2.el mi sıfır mi oldugunu anlamanız bile zor 4k ya sıfır aman aman iyi bir telefon kalmadı çünkü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,286
Üyeler
196,924
Son üye
zorba52
Geri