Kürşat Arslan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,742
hangi kulaklığı aldınızHayırlı olsun, ben de aldım 1k verince harbi garip oluyor insan. İnşallah sıkıntısız gelir ve memnun eder bizi.
hangi kulaklığı aldınızHayırlı olsun, ben de aldım 1k verince harbi garip oluyor insan. İnşallah sıkıntısız gelir ve memnun eder bizi.
affetmeSence dark klavye fiyatına göre iyi mi? ckribrahim
hayırlı olsun çok güzel kulaklık aldınızRazer Blackshark V2 USB olanı aldım afişte V2 X yazıyor ama yanlışlık olmuş
Teşekkürler, mousem razer deathadder v2 çok memnunum klavye de razer alabilirsem set yapmış olacağım. Siz bu kulaklığı kullanıyor musunuz? Gördüğüm birkaç yorum baya korkuttu ama genel olarak beğenilen bir kulaklık sanırım umarım memnun kalırımhayırlı olsun çok güzel kulaklık aldınız
Evet kullandım. Satıp Rog Delta aldım. Pişmanım sattigima o derece güzeldiTeşekkürler, mousem razer deathadder v2 çok memnunum klavye de razer alabilirsem set yapmış olacağım. Siz bu kulaklığı kullanıyor musunuz? Gördüğüm birkaç yorum baya korkuttu ama genel olarak beğenilen bir kulaklık sanırım umarım memnun kalırım
Ben de aynı şekilde uzun ömürlü olmasını istiyorum son kullandığım kulaklık baya ağrı yapıyordu yorumlarda hafif ve rahat denmiş umarım doğrudur. THX ve diğer özelliklerini de çok merak ediyorumİnşallah dostum. Sana da hayırlı olur inş. Hafif olması ve uzun süre gitmesini istediğim için aldım bakalım![]()
Ben konuda ki ilk mesajlarda söylemiştim.Evet kullandım. Satıp Rog Delta aldım. Pişmanım sattigima o derece güzeldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İndirim kovaliyordum X modeli sandım.
Sonradan gördüm maalesef sizin yorumunuzuBen konuda ki ilk mesajlarda söylemiştim.
Ben de başta V2 X modeli sanıp üzüldüm siteye gidince fark ettim konu sahibi de başta yazmış, sizin adınıza üzüldüm bu sitedeki kampanyaları takip etmeye devam edin pazartesi çarşamba ve cumartesi günleri oluyor tekrar bu fiyattan gelme olasılığı var hatta afişte yazmasa bile indirime girdiği oluyor ben pazartesi son anda görüp alamamıştım bugün aldım. THX kapalı mı yoksa açık mı kullanıyordunuz hangisi daha iyi sizce?Evet kullandım. Satıp Rog Delta aldım. Pişmanım sattigima o derece güzeldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İndirim kovaliyordum X modeli sandım.
Valla ben bir fark anlamamıştım. Ama açıktı.Ben de başta V2 X modeli sanıp üzüldüm siteye gidince fark ettim konu sahibi de başta yazmış, sizin adınıza üzüldüm bu sitedeki kampanyaları takip etmeye devam edin pazartesi çarşamba ve cumartesi günleri oluyor tekrar bu fiyattan gelme olasılığı var hatta afişte yazmasa bile indirime girdiği oluyor ben pazartesi son anda görüp alamamıştım bugün aldım. THX kapalı mı yoksa açık mı kullanıyordunuz hangisi daha iyi sizce?