🔥İndirim Gamemar İndirimleri Saat 21:00

hayırlı olsun çok güzel kulaklık aldınız
Teşekkürler, mousem razer deathadder v2 çok memnunum klavye de razer alabilirsem set yapmış olacağım. Siz bu kulaklığı kullanıyor musunuz? Gördüğüm birkaç yorum baya korkuttu ama genel olarak beğenilen bir kulaklık sanırım umarım memnun kalırım

Klavyeyi kullanan var mı, çok güzel duruyor, ses tekeri, rgb, hem de bu fiyata yani :blobdance:

Teşekkürler, mousem razer deathadder v2 çok memnunum klavye de razer alabilirsem set yapmış olacağım. Siz bu kulaklığı kullanıyor musunuz? Gördüğüm birkaç yorum baya korkuttu ama genel olarak beğenilen bir kulaklık sanırım umarım memnun kalırım
Evet kullandım. Satıp Rog Delta aldım. Pişmanım sattigima o derece güzeldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İndirim kovaliyordum X modeli sandım.

İnşallah dostum. Sana da hayırlı olur inş. Hafif olması ve uzun süre gitmesini istediğim için aldım bakalım :)
Ben de aynı şekilde uzun ömürlü olmasını istiyorum son kullandığım kulaklık baya ağrı yapıyordu yorumlarda hafif ve rahat denmiş umarım doğrudur. THX ve diğer özelliklerini de çok merak ediyorum

Ben konuda ki ilk mesajlarda söylemiştim.
Sonradan gördüm maalesef sizin yorumunuzu

Daha doğrusu anlayamadım.😔

750 TL'ye 150 TL chip-paramda vardı halbuki

Evet kullandım. Satıp Rog Delta aldım. Pişmanım sattigima o derece güzeldi

İndirim kovaliyordum X modeli sandım.
Ben de başta V2 X modeli sanıp üzüldüm siteye gidince fark ettim konu sahibi de başta yazmış, sizin adınıza üzüldüm bu sitedeki kampanyaları takip etmeye devam edin pazartesi çarşamba ve cumartesi günleri oluyor tekrar bu fiyattan gelme olasılığı var hatta afişte yazmasa bile indirime girdiği oluyor ben pazartesi son anda görüp alamamıştım bugün aldım. THX kapalı mı yoksa açık mı kullanıyordunuz hangisi daha iyi sizce?

Ben de başta V2 X modeli sanıp üzüldüm siteye gidince fark ettim konu sahibi de başta yazmış, sizin adınıza üzüldüm bu sitedeki kampanyaları takip etmeye devam edin pazartesi çarşamba ve cumartesi günleri oluyor tekrar bu fiyattan gelme olasılığı var hatta afişte yazmasa bile indirime girdiği oluyor ben pazartesi son anda görüp alamamıştım bugün aldım. THX kapalı mı yoksa açık mı kullanıyordunuz hangisi daha iyi sizce?
Valla ben bir fark anlamamıştım. Ama açıktı.

Kesin olan bir şey varsa çok rahat, cok iyi mikrofonu ve harika bir sesi var. Tam oyuncu kulaklığı. Rog deltadan farkı fiyatı.

Bu sitede umarım bozmaz indirimleri iyi oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,918
Üyeler
192,829
Son üye
SMMM.SMM
Geri