Ventusz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,457
M2 ssd varmış galibaBayağı iyi hocam, 1050 gücünde ekran kartı var ve 11.nesil i5, ips panel ve SSD direkt aldım ben.
M2 ssd varmış galibaBayağı iyi hocam, 1050 gücünde ekran kartı var ve 11.nesil i5, ips panel ve SSD direkt aldım ben.
Hayırlı olsun hocam forumca laptopdaşız artık hahahaAldım, alanlara hayırlı olsun
Konuyu açana teşekkürler
Evet galiba m2 bende onu az önce fark ettim, trendyol linkinin altında SSD resminde M.2 içeriyor.M2 ssd varmış galiba
Bı ram upgrade yapmak şartHayırlı olsun hocam forumca laptopdaşız artık hahaha
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet galiba m2 bende onu az önce fark ettim, trendyol linkinin altında SSD resminde M.2 içeriyor.
ben pek oyun için almadım ama ileride düşünülebilir, güzel oyunlarda oynatıyor.Bı ram upgrade yapmak şart
Ben yanlış bir şey göremedim hocam gayet ucuz aslında ama bir indirimin bitmesini bekleseymiş hahaha
Bu arkadaş güzel bir küfür hakkediyor
Gayet doğal hocam bu fiyat, laptop'un normal fiyatı 11.8k en ucuz epey üzerinden. ama indirimin bitmesini bekleseymiş bariBu arkadaş güzel bir küfür hakkediyor
harbi bunu al satı zorBu arkadaş güzel bir küfür hakkediyor
İndirim bittikten sonra 9.5-9.7 civarında jelatinli okutulabilir hocam, ancak ben al-sat için almadım ihtiyacım vardı çok güzel giderdi.harbi bunu al satı zor
ben ablam için aldım elektrik elektronik mühendisliği içinİndirim bittikten sonra 9.5-9.7 civarında jelatinli okutulabilir hocam, ancak ben al-sat için almadım ihtiyacım vardı çok güzel giderdi.