Para her şekilde iade geliyor denemekte fayda var muadili Türkiye'de 750 TLiptal olur bu
Amazondan alışveriş yapan bazı arkadaşlar bu durumu yaşadığından bahsetmişti hangi konu olduğunu hatırlamıyorum 3-4 kişi vardı sanırımvergi nasıl var ödemesine rağmen
Deneyecek babayiğit var mı 900 tane stok bence 1 2 hafta dayanır. Gelirse biz de alırız.
ben sizin için denıyorum gardaşlarımPara her şekilde iade geliyor denemekte fayda var muadili Türkiye'de 750 TL
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Amazondan alışveriş yapan bazı arkadaşlar bu durumu yaşadığından bahsetmişti hangi konu olduğunu hatırlamıyorum 3-4 kişi vardı sanırım
Aynı özelliklere sahip başka bir markanın ürünü 750 TL alın bi kenarda dursunÇok kararsiz kaldim arabam bile yok![]()
ben sizin için denıyorum gardaşlarım
Alıntıyı görüntüle
piyasası 700 1 k cıvarı ımkansız ıptal olur satıcıda yeni ztnAynı özelliklere sahip başka bir markanın ürünü 750 TL alın bi kenarda dursun
OlabilirAcaba 49 € yazacaktı da 49TL mi girildi
Eminmisin acaba ?843 tane stok kalmış 934 taneden. Hatalı olsa bu kadar sipariş geçene kadar ürünü düzeltirler ya da kaldırırlardı.
Valla stok sürekli azalıyor takip ediyorum. Yüklü miktarda ürün satan bir satıcı olsam ürünümü takip ederim şahsen. Hatalı fiyat olsa bu kadar sipariş geçilene kadar iptal edilmesi gerekirdi. Ama hala kesin değil gene iptal olabilir.Eminmisin acaba ?
hayır geçen de bunu bi kerede daha yaşamıştı kemer di hatta set843 tane stok kalmış 934 taneden. Hatalı olsa bu kadar sipariş geçene kadar ürünü düzeltirler ya da kaldırırlardı.
bazen 3 4 gun sonra bıle iptale edilebılıyorValla stok sürekli azalıyor takip ediyorum. Yüklü miktarda ürün satan bir satıcı olsam ürünümü takip ederim şahsen. Hatalı fiyat olsa bu kadar sipariş geçilene kadar iptal edilmesi gerekirdi. Ama hala kesin değil gene iptal olabilir.