❌İndirim Bitti! 20000 mah akü takviyesi 49 TL!!!

Deneyecek babayiğit var mı 900 tane stok bence 1 2 hafta dayanır. Gelirse biz de alırız.

Deneyecek babayiğit var mı 900 tane stok bence 1 2 hafta dayanır. Gelirse biz de alırız.
Para her şekilde iade geliyor denemekte fayda var muadili Türkiye'de 750 TL
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amazondan alışveriş yapan bazı arkadaşlar bu durumu yaşadığından bahsetmişti hangi konu olduğunu hatırlamıyorum 3-4 kişi vardı sanırım
ben sizin için denıyorum gardaşlarım
1662141252713.png

Çok kararsiz kaldim arabam bile yok :monkahmm::peeposad:
Aynı özelliklere sahip başka bir markanın ürünü 750 TL alın bi kenarda dursun

ben sizin için denıyorum gardaşlarım
Alıntıyı görüntüle

Donanım haber tasarımı gözümü kanattığı için takip edemiyorum bunuda orda gördüm sisteye girince tek parmağıyla mesaj yazan babaannem gibi bön bön ekrana bakıyorum yok mu basitçe ne nerede anlatacak birisi?

843 tane stok kalmış 934 taneden. Hatalı olsa bu kadar sipariş geçene kadar ürünü düzeltirler ya da kaldırırlardı.

Eminmisin acaba ?
Valla stok sürekli azalıyor takip ediyorum. Yüklü miktarda ürün satan bir satıcı olsam ürünümü takip ederim şahsen. Hatalı fiyat olsa bu kadar sipariş geçilene kadar iptal edilmesi gerekirdi. Ama hala kesin değil gene iptal olabilir.

843 tane stok kalmış 934 taneden. Hatalı olsa bu kadar sipariş geçene kadar ürünü düzeltirler ya da kaldırırlardı.
hayır geçen de bunu bi kerede daha yaşamıştı kemer di hatta set

Valla stok sürekli azalıyor takip ediyorum. Yüklü miktarda ürün satan bir satıcı olsam ürünümü takip ederim şahsen. Hatalı fiyat olsa bu kadar sipariş geçilene kadar iptal edilmesi gerekirdi. Ama hala kesin değil gene iptal olabilir.
bazen 3 4 gun sonra bıle iptale edilebılıyor

Geri