Çözüldü✓ Pc Bileşlenlerini Uyumu

Hutma

80+
Reaksiyon skoru
1
Hocam Benim bi bilgisayarım var ve bunu geliştiricem suankı ozellıklerı sunlar
ryzen 3 1200 quad-core işlemci
8 gb ram 2 tane 2x8=16 neoforza 3200 mhz DDR4
A320M de anakart
amd radeon rx 560 ekran kartı
ve 450 w güç kaynagı
ve 3 tane kasa sogutması 1 tane de işlemci fanlı sogutucu
öbür bileşenleri yazmadım gerek yok muhtemelen

Burda İşlemciyi Anakartı Güç Kaynağını ve işlemci fanını degiştiricem

işelmci amd ryzen 5 5600 3.5ghz 32mb Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci alıcam
anakartı Asus Tuf Gaming B450 Plus ıı 4400 mhz OVERCLOKC DDR4 AM4 M.2 DP HDMI ATX anakart alıcam
1. sorum bu sısteme yeterlı guç kaynagı ve İşlemci Sogutucu Alırsam Herhangi bi Sorun Yaşarmıyım
2. Sorum Bu Sısteme Pahalı Olmayan Uygun Olan Yeterli Olacak Kadar Bi Güç Kaynagı Ve İşlemci Sogutucu İstiyorum Önerilerinize Açığım

Hocam 1. Soru Yeni Alacağım İşlemci Ve Anakartlı Halınden Bahsedıyorum Asus Tuf Gaming B450 , amd ryzen 5 5600 Bunlar Takılıykenki Halinden Bahsediyorum

Son düzenleme:
Anakarta bios update yapıp R5 5600 ve hatta R5 5500 alabilirsiniz.
İşlemcinizi ve ekran kartınızı 2. Elden satıp, daha güçlü bir ekran kartı alabilirsiniz.
PSU nuz kaliteliyse kullanabilirsiniz.
Bütçeniz yeterli olur ise R5 5500 yanına sıfır veya 2. El RX 6600 alabilirsiniz mesela.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1- sorun yaşamazsınız.
2- snowman t4 - t5 - t6 ultra alınabilir bütçeye göre.

Hocam Benim bi bilgisayarım var ve bunu geliştiricem suankı ozellıklerı sunlar
ryzen 3 1200 quad-core işlemci
8 gb ram 2 tane 2x8=16 neoforza 3200 mhz DDR4
A320M de anakart
amd radeon rx 560 ekran kartı
ve 450 w güç kaynagı
ve 3 tane kasa sogutması 1 tane de işlemci fanlı sogutucu
öbür bileşenleri yazmadım gerek yok muhtemelen

Burda İşlemciyi Anakartı Güç Kaynağını ve işlemci fanını degiştiricem

işelmci amd ryzen 5 5600 3.5ghz 32mb Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci alıcam
anakartı Asus Tuf Gaming B450 Plus ıı 4400 mhz OVERCLOKC DDR4 AM4 M.2 DP HDMI ATX anakart alıcam
1. sorum bu sısteme yeterlı guç kaynagı ve İşlemci Sogutucu Alırsam Herhangi bi Sorun Yaşarmıyım
2. Sorum Bu Sısteme Pahalı Olmayan Uygun Olan Yeterli Olacak Kadar Bi Güç Kaynagı Ve İşlemci Sogutucu İstiyorum Önerilerinize Açığım

Hocam 1. Soru Yeni Alacağım İşlemci Ve Anakartlı Halınden Bahsedıyorum Asus Tuf Gaming B450 , amd ryzen 5 5600 Bunlar Takılıykenki Halinden Bahsediyorum
şuan ki güç kaynağın yeter bu sisteme illaha almak istersen ucuzundan bu var
cpu soğutucu bunu öneirirm
açıkçası elindeki anakartla işlemciyi kullanabilirsin arkadaşın dedikleri mantıklı ekran kartına yatırım yapmak en iyisi olur

Anakarta bios update yapıp R5 5600 ve hatta R5 5500 alabilirsiniz.
İşlemcinizi ve ekran kartınızı 2. Elden satıp, daha güçlü bir ekran kartı alabilirsiniz.
PSU nuz kaliteliyse kullanabilirsiniz.
Bütçeniz yeterli olur ise R5 5500 yanına sıfır veya 2. El RX 6600 alabilirsiniz mesela.

1- sorun yaşamazsınız.
2- snowman t4 - t5 - t6 ultra alınabilir bütçeye göre.
Hocam anakart eskıdı degişicem onu Ekran Kartını Yukseltmek Manatıklı Zaman İçersinde Yükseltirim inşallah Psu Kaliteli sayılır ama Ben Genede Degişicem Psu yu Güzel Uygun Ve Yeterli Olan Bİ Psu Önerirmisin Ve Oyun Oynayan Biriyim Sizce Ryzen 5 5600 MU Yoksa 5500 mu Almalıyım

Hocam anakart eskıdı degişicem onu Ekran Kartını Yukseltmek Manatıklı Zaman İçersinde Yükseltirim inşallah Psu Kaliteli sayılır ama Ben Genede Degişicem Psu yu Güzel Uygun Ve Yeterli Olan Bİ Psu Önerirmisin Ve Oyun Oynayan Biriyim Sizce Ryzen 5 5600 MU Yoksa 5500 mu Almalıyım
RX 560 çok düşük. Ben dediğim update i daha mantıklı buluyorum. Siz istediğinizi alabilirsiniz.

Ve Hocam bu Sisteme Herhangi Bi Bios Update Veya Vb Şey Yapmasamda Kullanırım Dimi

RX 560 çok düşük. Ben dediğim update i daha mantıklı buluyorum. Siz istediğinizi alabilirsiniz.
Hocam Hangi RX 6600 ı Ö neriyorsunuz Bussuru Modeli Ve Güzel Bi CPU Önerrimisiniz RX 6600 U Düşünerekten

Ekran Kartı Da Alıcam Aldıgım Bileşenleri Taktıktan Sonra Eski Parçaları Satıcam İşlemci Anakart Psu ve ekran kartını

Son düzenleme:
Ve Hocam bu Sisteme Herhangi Bi Bios Update Veya Vb Şey Yapmasamda Kullanırım Dimi

Hocam Hangi RX 6600 ı Ö neriyorsunuz Bussuru Modeli Ve Güzel Bi CPU Önerrimisiniz RX 6600 U Düşünerekten

Ekran Kartı Da Alıcam Aldıgım Bileşenleri Taktıktan Sonra Eski Parçaları Satıcam İşlemci Anakart Psu ve ekran kartını
Yeni işlemci takabilmeniz için bios update şart.
işlemci bunu
ekran kartı şunu
alabilirsiniz.
2k verilmez B450 anakarta, alacağın FPS aynı olacak değişsen de.

Hocam O zaman Anakart Almıyım Bios Update yapim ama Bu Sisteme Güzel Bi PSU öner Hocam Hala Önermedin snowman t6 ultra alıcam sogutma da

Ve Yanlış Anlamadım Dımı Şuan Kullandıgıma Bios Update Yaparsam Yeterli Olacaktır ryzen 5 5500 Ve rx 6600 e

Eğer bütçen varsa r5 5500 yerine 5600 tercih edebilirsin incelemelerde 5500 ü çok tutmuyorlar internetten biraz araştırabilirsin. Büyük ihtimalle eski anakartın işlemciyi destekler, model yazarak görebilirsin. Yakın zamanda r3 1300x ten 5600x e geçiş yaptım msi b350m mortar arctic anakartım var, bios update i ile destekledi

Eğer bütçen varsa r5 5500 yerine 5600 tercih edebilirsin incelemelerde 5500 ü çok tutmuyorlar internetten biraz araştırabilirsin. Büyük ihtimalle eski anakartın işlemciyi destekler, model yazarak görebilirsin. Yakın zamanda r3 1300x ten 5600x e geçiş yaptım msi b350m mortar arctic anakartım var, bios update i ile destekledi
hocam ben ztn ryzen 5 5600 alıcaktım ılk başlarda onu alma taraftarıydım bu reıs kararımı degıstırdı dusuk alıp ekran kartı al dıe ama arastırdım ve aralarında cok fazla fark var o yuzden ryzen 5 5600 alıcam ama benım merak ettıgım anakartım işlemciyi desteklermi ve bunu nerden ogrenebılırım soyler mısın

Eğer bütçen varsa r5 5500 yerine 5600 tercih edebilirsin incelemelerde 5500 ü çok tutmuyorlar internetten biraz araştırabilirsin.

hocam ben ztn ryzen 5 5600 alıcaktım ılk başlarda onu alma taraftarıydım bu reıs kararımı degıstırdı dusuk alıp ekran kartı al dıe ama arastırdım ve aralarında cok fazla fark var o yuzden ryzen 5 5600 alıcam ama benım merak ettıgım anakartım işlemciyi desteklermi ve bunu nerden ogrenebılırım soyler mısın
anakartının markası nedir?

Geri