FrekansTV Sistem Alınır mı?

Gayet iyi bir süre, bu arada bu ürüne ne dersin?

Dual serinin soğutması iyi olduğunu duymuştum. Ama Saphire Nitro+, Saphire Pulse gibi modeller almanızı tavsiye ederim. Kullanmadım ama forumda güzel yorumlar görüyorum.

o zaman sisteme 6600 ile devam edeceğim diyelim, ortalama kaç yıl beni yormadan devam edebiliriz bir tahminin var mı?
oynayacağım oyunlar genellikle cs go & Valorant bandın da olacak gibi duruyor
istediğin şeyler işlemciye ağırlık veren oyunlar ekran kartına değil işlemciye daha cok bakman lazım espor tarzı düşünüyorsan

o zaman sisteme 6600 ile devam edeceğim diyelim, ortalama kaç yıl beni yormadan devam edebiliriz bir tahminin var mı?
oynayacağım oyunlar genellikle cs go & Valorant bandın da olacak gibi duruyor
Bu tarz oyunlar için yıllarca kullanırsınız.

Dostlar selam, geçenlerde bir kaç arkadaşımız f/p bir sistem almak istiyorum dediğim de bu sistemi önermişlerdi ve bende almayı düşünüyorum fakat bir kaç tavsiyenize ihtiyacım var.
bu sistemi alırsam ileride nasıl bir update yapabilirm, önceliklerim neler olmalı ve sizce alnır mı? kendi yorumunuzu katıp beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. İyi forumlar.
Bunu alıpta ekran kartı ekleme bence sonuçta dahlili ekran kartı var düşükte olsa en azından 6600 alırsan ryzen 5 serisinden apu olmayan bişey alırsın.

Bunu alıpta ekran kartı ekleme bence sonuçta dahlili ekran kartı var düşükte olsa en azından 6600 alırsan ryzen 5 serisinden apu olmayan bişey alırsın.
TOTALDE 10 K BANDIN DA HAZIR BİR SİSTEM ÖNERİN VAR MI
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam amd saf güçtür ama sıkıntılı çıkıyor onun yerine stabil 3060ı tercih ederim
Araların da ne gibi farklar var bilgin var mı

Dün vardı ve reis

Bunu al başın ağrımaz Yeni çıktı hemen bitebilir.

Kanka amd fps açısından bir tık daha öndedir saf vrami yüksek olduğundan dolayı ama yazılım ve kartın kullanımı açısından hata ve sıkıntılardan yiç kimse rahat edemiyor
3060 vram açısından düşük ama yazılım ve stabilite açısından iyidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,138
Üyeler
192,887
Son üye
SyphorseiS
Geri