Yardım Millenicom kullananlar memnun mu

comnet çok büyük güçlü bir datacenter türkiyede kötü diyenler kimmiş başlangıçta para alması benide üzüyor tabi ama adamlarda haklı direk dolar alıcak 1 yıl sonra 109 liraya 15mbps verirler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

artık taahhüt yaptırmak daha mantıklı beyler mileni 2 ay sonra 160 TL yaparsa o zaman görürüm sizi
Comnet için altyapı sorgulaması yaptım 2 farklı lokasyonda ve 2 sinde de 1000 mbps gösteriyor ama burda 100 mbps var . Ne yani benim için 1000 mbps mi döşeyecekler. İnandırıcı değil

Tamamdır. Hem benim hem de senin işine yarar. :) Benim kod kullandığım gibi sen de kullanırsan 12 aya kadar ücretsiz kullanabilirsin. 12 aylık fatura 1500 TL ediyor haberin olsun.

Müşteri hizmetlerine WP üzerinden sorduğumda uzun süre zam yapmayacaklarını belirtmişlerdi. (2 ay önce)
Türk Telekom ciddi bir zam yaptı. İstemeseler bile hepsi güncelleyecek fiyatları

Tamamdır. Hem benim hem de senin işine yarar. :) Benim kod kullandığım gibi sen de kullanırsan 12 aya kadar ücretsiz kullanabilirsin. 12 aylık fatura 1500 TL ediyor haberin olsun.

Müşteri hizmetlerine WP üzerinden sorduğumda uzun süre zam yapmayacaklarını belirtmişlerdi. (2 ay önce)
sağdan soldan kod mu dilenicem benlik değil

Comnet için altyapı sorgulaması yaptım 2 farklı lokasyonda ve 2 sinde de 1000 mbps gösteriyor ama burda 100 mbps var . Ne yani benim için 1000 mbps mi döşeyecekler. İnandırıcı değil

Türk Telekom ciddi bir zam yaptı. İstemeseler bile hepsi güncelleyecek fiyatları
hadi ya kaç para yapmış haberim yoktu bak bundan

Amcaoğlu 8-9 aydır kullanıyor memnun.

Yaklaşık 2 yıl kullandım. Bu seneye kadar herhangi bir sorun yoktu. Daha sonrasında sene başında bir zam geldi. 140 TL'ye yükseldi yanlış hatırlamıyorsam. Daha sonrasında da 30 tl daha zam geldi. 170tl oldu. 2.zamda fiyat artışına dair ne bir mail ne de haber verildi. Kendi sitelerinde yine 140 tl civarı görünüyordu fakat faturada 170. Ayrıca modemi kiralamak ya da onlardan satın almak yerine kendiniz almanızı tavsiye ederim. Daha sonrasında modeme güncelleştirme vs geldiğini öğrenmek istediğinizde sizi modemin üreticisine yönlendiriyorlar. Üretici de sizi anlaşmalı olduğunuz firmaya(millenicom) a yönlendiriyor. Böyle bir döngü. Verdikleri internet hizmeti de iyiydi

ohaaa benim paket 269 tl olmuş kaç kaaaççççç alahtan 250 tl cayma bedelim var pazartesi comnete geçiyorum ben yeterse yeter aga yıldım valla

Amcaoğlu 8-9 aydır kullanıyor memnun.
Eyvallah

Yaklaşık 2 yıl kullandım. Bu seneye kadar herhangi bir sorun yoktu. Daha sonrasında sene başında bir zam geldi. 140 TL'ye yükseldi yanlış hatırlamıyorsam. Daha sonrasında da 30 TL daha zam geldi. 170tl oldu. 2.zamda fiyat artışına dair ne bir mail ne de haber verildi. Kendi sitelerinde yine 140 TL civarı görünüyordu fakat faturada 170. Ayrıca modemi kiralamak ya da onlardan satın almak yerine kendiniz almanızı tavsiye ederim. Daha sonrasında modeme güncelleştirme vs geldiğini öğrenmek istediğinizde sizi modemin üreticisine yönlendiriyorlar. Üretici de sizi anlaşmalı olduğunuz firmaya(millenicom) a yönlendiriyor. Böyle bir döngü. Verdikleri internet hizmeti de iyiydi
Eyvallah dostum

bro uzak dur. bi sıkıntı oldugunda ulasamıyorsun
Sıkıntı çok oluyor mu

Eyvallah

Eyvallah dostum

Sıkıntı çok oluyor mu
iş yerinde kullanıyordum ben. 2 gunde bir kesildigini bilirim cok aksaklık cıkartıyolar. telefonla ulasamadım uzun sure. arıza kaydı olusturudm. tuşlamalardan sırasıyla 1 4 ve 11e bas dedi kadın ve o sekilde ulasip iptal ettim

Geri