🔥İndirim Dualsense Kırmızı ve Mavi 1350 TL

floscy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
543
Dualsense'e zam geldi mi bilmiyorum ama ps5e zam gelmişti yakın bir tarihte o yüzden bu fiyata görüp görebileceğiniz son dualsenslerden biri olabilir

Dualsense'e zam geldi mi bilmiyorum ama ps5e zam gelmişti yakın bir tarihte o yüzden bu fiyata görüp görebileceğiniz son dualsenslerden biri olabilir
Mavi çok güzel duruyor da para kalmadı be abi.

İyi iyi güzel hoj

mavi çok oyuncaksı duruyor bence, kırmızı ve siyah çok hoşuma gidiyor siyah mat bi de eriyorum görünce, Beyaz da güzel ama drift ihtimali en fazla olan renk
Yok öyle bir durum hocam. Seri numarasına bakıyor bu iş. Renkli olanlar ile 1A serisi beyaz arasında fark yok. Bende kırmızı, mor, beyaz (1A) var hangisinde şarj varsa onunla oynuyorum sorun da yok

Yok öyle bir durum hocam. Seri numarasına bakıyor bu iş. Renkli olanlar ile 1A serisi beyaz arasında fark yok. Bende kırmızı, mor, beyaz (1A) var hangisinde şarj varsa onunla oynuyorum sorun da yok
seri numarasına bakıyor tabii ki orda haklısınız ama demek istediğim beyaz alırsanız sorunlu seriden gelme ihtimaliydi

Nasıl yani hocam,almayı düşünüyorum da aydınlatır mısınız?

para yoooookkkk almak istiyordum beyazı 1300 olsa iyiydi.

hiçbir yerde stok yok ki hocam nasıl alacaz bunu istanbuldayım var mı stokta olan bir mağaza

Geri