PCkolik hero vs Hyperion sizce hangisi?

Reaksiyon skoru
3
Bütçe
16000
Merhaba iyi günler kendime yeni bir sistem alacağım ve önerilerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim aklımda 2 sistem var birisi;
Diğeri ise;

Bütçem 15-16 k arası bunlar haricinde de önerebileceğiniz sistem varsa önerilerinize açığım

Merhaba iyi günler kendime yeni bir sistem alacağım ve önerilerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim aklımda 2 sistem var birisi;
Diğeri ise;

Bütçem 15-16 k arası bunlar haricinde de önerebileceğiniz sistem varsa önerilerinize açığım
Ben şuan Hero sistem kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım şuana kadar.

PC HOCASININ sistemi.

Diğeri ise;

Hero daha iyi

Kanka şimdi şöyle bişey sorucam anakart a serisi sıkıntı yaşar mıyım ? Almışken b serisine upgrade yapıp almak daha mı mantıklı
Paran varsa upgrade yapabilirsin. Çok bir şey değişeceğini zannetmiyorum ama çok iyi anlamam. Bilen birisine sorsan daha iyi olur.

Kanka şimdi şöyle bişey sorucam anakart a serisi sıkıntı yaşar mıyım ? Almışken b serisine upgrade yapıp almak daha mı mantıklı
Hyperion özelleştirme yapabilirsiniz, ryzen 5 5600 + b550 anakart bu şekilde ileriye dönük bir sistem kurmuş olursunuz

Geri